Tuotteet ja palvelut

Tervetuloa meikkitaiteen ja kauneuden erikoisliikkeeseen!

Meikkistudio ElinaK tarjoaa kattavat ja monipuoliset kauneusalan palvelut yksityishenkilöille sekä tuotantoyrityksille. Meikkistudio ElinaK toimii Make Up Factory ja EVAGARDEN kosmetiikkasarjan meikkimyymälänä.

Olemme erikoistuneet meikkaukseen ja toteutamme sekä perinteisemmät hää- ja juhlameikit,  tv- ja mainosmeikkaukset, musiikkivideomeikkaukset että erikoismaskeeraukset aina body paintingiin asti.  Viihtyisä meikkistudio toimii myös meikkikouluna ja studiossamme pidämme meikinopastuksiaa  aina 1-6 hengelle, mutta myös suuremmat ryhmät ovat mahdollisia.

Ammattilaatuiset meikkituotteet yhdistettynä henkilökohtaiseen ja ammattitaitoiseen palveluun ovat valttimme.

Tervetuloa!

Meikkistudio ElinaK – gsm. 045-160 1240 – elinak@elinak.fi

______________________________________________________________________________________

Meikkistudio ElinaK

-meikkitaiteen ja kauneuden erikoisliike-

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen kauneusalan liikkeeseen, joka on erikoistunut meikkitaiteeseen. Viihtyisän meikkistudion palvelutarjonnasta löydät erilaiset meikkaus- ja kauneusalan palvelut, juhlameikistä aina kulmien 3D pigmentointiin saakka. Meikkistudio ElinaK on oikea paikka kun haluat näyttää erityisen hyvältä tai tietää uusimmat meikkitrendit, kysyä meikkivinkkejä tai tehdä ostoksia meikkausalan ammattilaisen avustuksella.

GLITTER BY ELINAK

Glitter by ElinaK on kesällä 2017 lanseerattu studion oma glittermallisto, johon kuuluu erilaisia ja eri värisiä kosmeettiseen käyttöön suuniteltuja, turvallisia ja testattuja irtohileitä. Glitterillä voit pirsistää meikkä, tehdä tatuoinnin tai glitteröidä vaikka kulmasi/ partasi tai tuunata kampauksesi.

Studion lisäksi, Glitter Bar on paikka josta näitä glitteröintejä on mahdollista saada, Glitter Bar soveltuu hyvin erilaisiin tapahtumiin, messuille tai yritysjuhliin. Glitter Bar on juuri SE extrajuttu tapahtumaan kuin tapahtumaan. Kysy lisää!

Tutustu turvallisiin ja kosmeettiseen käyttöön suunniteltuihin glitterihin verkkokaupassa:

https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

______________________________________________________________________________________

EVAGARDEN

EVAGARDEN on moderni ja dynaaminen ammattilaissarja kauneusalan ammattilaisten tarpeisiin ja asiakkaille, jotka rakastavat kauneutta.
Vuonna 1979 alkunsa saanut tuotesarja on kehitetty ajatusmaailmaan “aistien yhteydestä”. Tuotekehityksessä on otettu huomioon kaikki viisiaistia: näkö, tunto, haju, maku ja jopa kuulo. 
EVAGARDEN tuotteissa käytetään luonnon raaka-aineita, kuten mineraaleja, kasviuutteita ja luonnonvahoja. Korkealaatuisissa tuotteissa yhdistyvät ihanteellisesti ammattilaismeikkien ominaisuudet päivittäiseen helppoon meikkien käyttöön. Sarjan kaikki osa-alueet ovat huolella suunniteltuja. Imagon modernia ja toiminnallista profiilia, sekä tuotteiden korkeaa laatua arvostavat ammattilaiset ja asiakkaat, joille jokapäiväinen kauneus tuo iloa. Sarjan menestys perustuu jatkuvaan korkeatasoiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

Voit tutustua laadukkaisiin EVAGARDEN meikkeihin verkkokaupassani:

https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

______________________________________________________________________________________

Make Up Factory

Make up Factory on innovatiivinen värikosmetiikkasarja, jonka valikoimista löytyy tuotteita niin arkikäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöön. Kaikki tuotteet valmistetaan korkealaatuisista, dermatologisesti testatuista raaka-aineista. Make up Factoryn ideologiana on tarjota ammattitason meikkituotteita kaikille meikeistä ja kauneudesta kiinnostuneille. Niinpä Make Up Factoryn tuotteet ovat täysin ainutlaatuisia hinta-laatusuhteeltaan. Voit tutustua kattavaan valikoimaan myös verkkokaupassani:

https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

______________________________________________________________________________________