Kulmien 3D kestopigmentointi/ microblading

Kulmien 3D kestopigmentointi /microblading

Eyeliner -silmänrajauspigmentointi LUE LISÄÄ TÄSTÄ!

3D kulmakarvatekniikka = microblading on uudenlainen meikkaustekniikka, jolla saat haluamasi luonnollisen ja tyylikkään ilmeen kulmiisi. Näytät huolitellulta vuorokauden jokaisena hetkenä.

Microblading kulmakarvatekniikassa kulmat piirretään kasvoihin ns. karva kerrallaan, joka takaa luonnollisen ja “karvamaisen” lopputuloksen. Steriilin käsikappaleen pienet rinnakkaiset neulat mahdollistavat luonnollisten kulmakarvojen aikaansaamisen. Tämä tarkka, erittäin hellä ja hienovarainen tekniikka ei lävistä ihoa yhtä syvältä kuin perinteinen konetekniikka. Microblading kestopigmentointi tehdään vain ihon pintaan ja siksi se onkin paljon kulmien tatuointia turvallisempi menetelmä. Väri voidaan säätää alkuperäisen kulmakarvan värin mukaan, minkä ansiosta kulmakarvat näyttävät realistisilta. Tällä menetelmällä väritetään ihon ylimpiä kerroksia, joissa väri pysyy n. 1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värin pysyvyyttä ei kuitenkaan voi ennustaa etukäteen, se selviää vain kokeilemalla. Pysyvyys voi siis olla vaihtelevaa eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Pigmentoinnissa käytettävä mineraaliväriaine on myrkytöntä. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty erityisesti kulmia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja (myrkytön luonnon mineraaliväriaine, joka ei sisällä sinistä väriä).” Tämä menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille. Omia kulmakarvoja ei höylätä kokonaan pois, vaan omat kulmat jäävät paikoilleen, mutta mikäli omia kulmakarvoja ei ole ollenkaan, sekään ei ole este käsittelylle (esim. Alopecia).

Heti käsittelyn jälkeen väri näyttää tummemmalta kuin mitä se parantuessaan on, väri haalistuu hieman  (n. 20-30)% ensimmäisen käsittelyn jälkeen ja noin viikossa oikenalainen karvamaisuus tulee esiin. Studiolla ensimmäinen käsittely tehdään aina mielummin hieman liian vaalealla kuin liian tummalla sävyllä. Tummuutta voidaan aina lisätä myöhemmin/ vahvistuskerralla, mutta värin vaalentaminen ei onnistu ihan niin yksinkertaisesti :)

SharpBrows2   9AE67617-2CAC-4396-9C59-17AB6C6F71D8  B66A53FD-4213-439F-B455-8CEBB3B3AF91   IMG_6955

IMG_6975   IMG_6916   IMG_6807   IMG_6808

IMG_6662   IMG_6457   SharpBrows1   IMG_6447

BE6EB8A4-1531-442D-BAA2-7A39557D4F9E   SharpBrows3   IMG_6928   AEA2A3FB-15B4-4A56-B19A-DBE53C176B71

 

Kenelle hoito ei sovi?

•Raskaana oleville (puudutusaineen vaikutusta sikiöön ei ole tutkittu)

•Imettäville äideille (hormonit saattavat vaikeuttaa värin tarttumista ihoon)

•Diabeetikolle (lääkitys saattaa vaikeuttaa värin tarttumista ihoon)
•Verenohennuslääkkeitä käyttävä potilas
•Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk)
•Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk)
•HIV -tartunnan saaneet
•Ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuototautia poteville
•Pigmentaatiota ei voi myöskään tehdä silloin, kun herpesvirus on päällä

(Kuukautisten aikaan saattaa tuntua enemmän kipua)

Mikäli sinulla on jokin lääkitys/hoitomenetelmä päällä niin konsultoithan lääkäriäsi ennen pigmentointiin tulemista.

 

Ennen käsittelyä:

-älä nauti alkoholia 24 tuntiin

-älä ota verenohennuslääkkeitä

-älä ota kipulääkkeitä (parasetamolia lukuunottamatta)

-älä ota omega 3 rasvahappoja 14 vuorokauteen ennen pigmentointia

 

Mitkä ovat kotihoito menetelmät käsittelyn jälkeen?

Ensimmäisen käsittelykerran jälkeen kulmakarvat ovat hieman tummemmat – väri haalistuu n. viikon sisään. Heti toimenpiteen jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, joten yleensä (ei aina) syntyy karsta/rupi, joka on jo luonnostaan tummanväristä. Väri alkaa vaaleta ja pehmetä seuraavien 3-14 päivän aikana. Kokonaisuudessaan hoidosta paraneminen kestää noin 4 viikkoa, minkä jälkeen 3D-kulmien todellinen väri on havaittavissa.

Ole kärsivällinen! Älä tuijota kulmiasi ensimmäiseen 48 tuntiin, sillä karsta/ rupi ei lähde tasaisesti ihosta ja aluksi voi käydä jopa niin, että väri näyttää haalistuvan liikaa. Se voi myös voimistua. Odota kärsivällisesti 4 viikkoa, niin lopullinen tulos alkaa näkyä. Värin kestoa ihossa ei pysty ennustamaan. Jokaisen iho reagoi eri tavalla käsittelyyn, mutta näitä ohjeita noudattamalla saavutetaan hyvät tulokset:

1.Älä kastele kulmiasi ensimmäiseen vuorokauteen. Levitä hoitovoidetta kulmille aamuin illoin viikon ajan. Tulehduksen välttämiseksi käytä pumpulipuikkoja

2.Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Käytä vain taputtelevia liikkeitä.

3.Älä nuku kasvot tyynyä vasten etenkään muutamana ensimmäisenä yönä, jos mahdolista niin nuku selälläsi. Kulmien iho on täynnä pieniä rekiä, jotka ovat sulkeutumassa. Kasvojen hankaaminen tyynyyn saattaa johtaa väriaineen haalistumiseen.

4.Älä revi, äläkä rapsuta rupia. Se voi johtaa pigmentin osittaiseen lähtemiseen. Aurinkovoiteen käyttö auttaa ehkäisemään värin vaalenemista

5. Ole uimatta, saunomatta kaksi viikkoa ja vältä ympäristöä, jossa on likaa ettei bakteerit pääse kontaktiin paranevien alueiden kanssa. Vältä voimakasta hikoilua 2-3 vuorokautta.

6.Vältä auringonottoa ja solariumia kuuden viikon ajan. Voit kuitenkin näistä huolimassa teetättää kestopigmentoinnin kun suojaat + 30 aurinkovoiteella.

Miten valmistautua pigmentointiin:

1. Lue yllä olevat ohjeistukset huolella

2. Tule meikittä, saa olla ripsiväriä & luomiväriä ja/tai huulikiilto(punaa)

3. Saavu ajoissa, kuitenkin noin 5-10min riittää hyvin.

4. Ethän tule päihtyneenä.

 Mitä muuta on hyvä tietää:

 1. ÄLÄ tuijota kulmiasia ensimmäiseen 48:n tunnin aikana. Pidä vain huolta rasvaamisesta.

2. Muista, että paranemisvaiheessa kulmiin saattaa muodostua rupea/ karstaa, joka on kudosnestettä ja väriainetta. Älä pelästy! Rasvaa kulmia ja odota  rauhassa, että kulmasi parantuvat.

3. Älä meikkaa kulmia. Meikkaa vasta, kun ne ovat täysin parantuneet (noin 1 vko)

4. Kulmakarvasi pigmentoidaan, vasta kun olet täysin tyytyväinen peilin edessä tehtyyn suunnitelmaan

5. Ensimmäisen kerran jälkeen ei näy lopullinen lopputulos,  siksi hintaan kuuluu värin vahvistus 4-6 viikon kuluttua.

 

Asiakaskokemuksia:

http://www.lily.fi/blogit/mansen-muijat/kulmien-3d-kestopigmentointi

http://100yotakesaan.fitfashion.fi/2015/05/11/kauneuden-teemaviikko-kulmien-kestopigmentointi-osa-1/

 

Työvaiheita:

1. Suunnittelu.

Ennen varsinaista kestopigmentointia muodot ja sävyt käydään läpi asiakkaan kanssa. Kestopigmentointi tehdään pysyvällä värillä iholle vasta kun asiakas on hyväksynyt suunnitelman. Myös käsittelyn aikana asiakkaalle näytetään tulosta peilistä, jotta ihan sokkona ei tarvitse olla. 

Suunnittelu1    Suunnittelu3

2. Pigmentointi

Käsikappaleen pienet neulat mahdollistavat luonnollisen lopputuloksen, jokainen karva piirretään kasvoihin karva kerrallaan. Kipua ei juurikaan tunnu, sillä käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusainetta yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi kuitenkin nipistellä ja kutittaa aivan henkilöstä riippuen.

Piirto1   Työ2   Työ3

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät hieman tummemmilta kuin mitä lopputulos todellisuudessa näyttää. Väri vaalenee n. 30% noin viikon aikana.

Käsittely tehdään yleensä aina kahdesti pysyvämmän lopputuloksen saamiseksi. Toinen käsittelykerta tehdään -64 viikon päästä ensimmäisestä käsittelystä ja se kuuluu kestopigmentoinnin kokonaishintaan.

Valmis1   Valmis2   Valmis4   Valmis3

Kestopigmentointiin kuluu aikaa noin 1,5 h  suunnitteluineen ja toteutuksineen. Joillakin asiakkaikkailla, ei kaikilla, iho saattaa punoittaa heti pigmentoinnin jälkeen, mutta se laskee nopeasti.

 

Hinnat:

3D kestopigmentointi paketti 345 € (maksetaan kaikki kerralla) sisältää pigmentoinnin sekä värin vahvistuksen 4-6 viikon kuluttua

3D kestopigmentointi 245 €

3D kestopigmentoinnin värin vahvistus 145 €

3D kestopigmentoinnin ylläpitohuolto  95 € (Meikkistudio ElinaK:lla tehtyjen pigmentointien ylläpitohuolto. Tehdään n. 6-10 kk kuluttua ensimmäisestä käsittelystä)

Vitamiinivoide jälkihoitoon 10,00 €