Kulmien värjäys ja muotoilu/ ripsien värjäys

Kulmat ja ripset

Harvalla meillä kuitenkaan on luonnostaan juuri oikean mittaiset, malliset ja väriset kulmakarvat. Siistinä pidetyt kulmakarvat kohottavat katsetta ja antavat kasvoillesi ilmettä.

Kulmakarvojen kestovärjäys onkin helppo tapa pitää yllä väriä ja huoliteltua ilmettä. Ammattilaisella tehty kulmien muotoilu antaa kasvoillesi kehykset ja piristää yleisilmettä. Kotona tehtävä kulmien siistiminen helpottuu, kun ammattilainen on ne aika ajoin siistinyt ja värjännyt. Kulmakarvat ovat kasvojen kehys!

Kulmien värjäykseen ja muotoiluun kannattaa varata n. 30 minuuttia. Sopiva väli kulmakarvojen kestovärjäyksille on noin kuukausi.

_________________________________________________________________________________________________________________

Ripsien kestovärjäys tuo luonnollista näyttävyyttä ilmeeseen. Ripsien kestovärjäys helpottaa kevyestä/ luonnollisesta lookista pitävien aamurutiineita. Ripsienvärjäystä suositellaan myös Maxcara kestoripsivärikäsittelyä ennen, mikäli ripset ovat hyvin vaaleat.

Ripsien värjäykseen kannattaa varata n. 20-30 minuuttia. Sopiva väli ripsien kestovärjäykseen on noin kuukausi. Monet asiakkaat värjäyttävät samalla kertaa ripset sekä kulmat, tällöin aikaa kannattaa varata n. 45 min.