Glitter by ElinaK

Glitter by ElinaK on Meikkistudio ElinaK:n (www.elinak.fi) oma glittermallisto, joka sisältää yli 50 erilaista glitterväriä. Lisäksi mallistoon kuuluu useita erilaisia näyttäviä, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä kasvotimantteja. Kasvotimantit löydät Suomesta vain ElinaK:lta.

Glitter1  Timantti 2  Timantti 1      Glitter2   Timantti3

Glitter by ElinaK glitterit ovat turvallisia ja testattuja, kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja irtohileitä, jotka on valmistettu turvallisesta PET muovista. Glittereitä voit käyttää iholla, hiuksissa tai kynsissä. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä  saat loputtomasti erilaisia versioita väreistä, vain mielikuvitus on rajana!

Kasvotimanteilla tuunaat hetkessä meikin juhlakuntoon, Glitter by ElinaK kasvotimantit ovat kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja, itseliimautuvia ja uudelleen käytettäviä. Yhdistelemällä timantteja ja glittereitä loihdit toinen toistaan upeampia meikkilookkeja hetkessä!

Studion verkkokaupasta löydät glitterit, timantit ja niiden kiinnitystuotteet:  https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

Glittereiden kiinnitysohje löytyy TÄÄLTÄ

*HUOM! Käytä glittereiden kiinnitykseen ainoastaan meikinkiinnitystuotteita. ÄLÄ suihkuta kasvoillesi esim. hiussprayta. Hiusspray sisältää ihoa ärsyttäviä kemikaaleja ja se tukkii ihohuokosesi ja saa ihosi voimaan huonosti. 

***

Vaikka kaikki tuotteemme ovat EU:n lainsäädäntöjen mukaan testattuja, ikinä ei voi 100% taata, että jokin kosmetiikkatuote ei aiheuta allergiaa tai ihoärsytystä. Tästä syystä glitterin käyttö ja kiinnitys tapahtuu aina omalla vastuulla. Mikäli epäilet, että sinulla on kosmetiikka-aineallergiaa niin testaa ensin tuotteita pienelle alueelle ihossa. Älä laita glitteriä suoraan silmään ja ole muutenkin varovainen herkän silmänympärysihon kanssa. Glitter tulee laittaa aina terveelle iholle. Glittereiden ja myös muun kosmetiikan kanssa toimii yleinen ohje: Mikäli huomaat tuotteen aiheuttavan ärsytystä, pese iho välittömästi runsaalla vedellä, mikäli mahdollinen punoitus/ kuumotus ei mene ohi, mene tarvittaessa lääkäriin.

Glitter by ElinaK ainesosat/ ingredients: Polyethylene terephthalate, phenolic epoxy resin.

Cruelty Free – Ei testattu eläimillä.

 

Glittereillä voit mm.:

-lisätä näyttävyyttä meikkiin

-tuunata kampaustasi

-antaa säihkettä kulmakarvoillesi/ parrallesi/ kaljullesi

-tehdä glittertatuointeja tai ihokoruja

-antaa lisäpotkua kynsilakalle

….vain taivas on rajana!

 

Uskalla erottua. Ole persoonallinen. Nauti kauneudesta.

____________________________________________________________________________________

Meikkistudio ElinaK, Kuninkaankatu 31, 33200 Tampere – gsm. 045-160 1240 – elinak@elinak.fi