Glitter by ElinaK

Glitter by ElinaK on studion oma glittermallisto, joka julkaistaan ma 5.6.2017 verkkokaupassa:  https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

Glitter by ElinaK glitterit ovat turvallisia ja testattuja, kosmeettiseen käyttöön suunniteltuja irtohileitä, jotka on valmistettu turvallisesta PET muovista. Glittereitä voit käyttää iholla, hiuksissa tai kynsissä. Yhdistelemällä eri kokoisia ja värisiä glittereitä  saat loputtomasti erilaisia versioita väreistä, vain mielikuvitus on rajana!

Studion verkkokaupasta löydät myös kiinnitystuotteet irtoglittereihin.

Glittereiden kiinnitysohje löytyy TÄÄLTÄ

Huom! Vaikka kaikki tuotteemme ovat EU:n lainsäädäntöjen mukaan testattuja, ikinä ei voi 100% taata, että jokin kosmetiikkatuote ei aiheuta allergiaa tai ihoärsytystä. Tästä syystä glitterin käyttö ja kiinnitys tapahtuu aina omalla vastuulla. Mikäli epäilet, että sinulla on kosmetiikka-aineallergiaa niin testaa ensin tuotteita pienelle alueelle ihossa. Älä laita glitteriä suoraan silmään tai nauti sitä sisäisesti :) Glitter tulee laittaa aina terveelle iholle, varo myös herkkää silmänaluetta. Mikäli sinulle tulee ihoärsytystä, niin pese glitter heti pois runsaalla vedellä ja meikinpoistoaineella.

Glittereillä voit mm.:

-lisätä näyttävyyttä meikkiin

-tuunata kampaustasi

-antaa säihkettä kulmakarvoillesi/ parrallesi

-tehdä glittertatuointeja tai ihokoruja

-antaa lisäpotkua kynsilakalle

….vain taivas on rajana!

 

Uskalla erottua. Ole persoonallinen. Nauti kauneudesta.

____________________________________________________________________________________

Meikkistudio ElinaK, Kuninkaankatu 31, 33200 Tampere

gsm. 045-160 1240

elinak@elinak.fi