Glitter by ElinaK -glitterin kiinnitys

Glitter by ElinaK glitterit on valmistettu ihoystävällisestä PET-muovista, mutta kuten kaikki kosmetiikka, se voi joskus harvoin aiheuttaa ihoärsytystä tai allergiaa. Tästä syystä varminta on, että kokeilet ensin glitteriä pienelle ihoalueelle. Älä laita glittereitä silmään ja ole muutenkin varovainen herkän silmänympärysihon kanssa. Glittereiden ja myös muun kosmetiikan kanssa toimii yleinen ohje: Mikäli huomaat tuotteen aiheuttavan ärsytystä, pese iho välittömästi runsaalla vedellä, mikäli mahdollinen punoitus/ kuumotus ei mene ohi, mene tarvittaessa lääkäriin.

Glitter by ElinaK ainesosat/ ingredients: Polyethylene terephthalate, phenolic epoxy resin.

Cruelty Free – Ei testattu eläimillä.

 

GLITTERIN KIINNITYS

Glitter by ElinaK irtoglitterit kiinnität parhaiten Barrier Spraylla tai Mixing Liquid -nesteellä. Kiinnitystuotteiden avulla glitterit eivät varise, vaan pysyvät koko illan paikoillaan!

*HUOM! Käytä glittereiden kiinnitykseen ainoastaan meikinkiinnitystuotteita. ÄLÄ suihkuta kasvoillesi esim. hiussprayta. Hiusspray sisältää ihoa ärsyttäviä kemikaaleja ja se tukkii ihohuokosesi ja saa ihosi voimaan huonosti. 

Meikkistudio ElinaK suosittelee seuraavia tuotteita glitterin kiinnitykseen:

1. Barrier Spray

-kastele sivellin tai meikkisieni Barrier Sparylla ja sen jälkeen töpöttele glitteri haluamalle kohdalle tai suihkuta sprayta kevyesti suoraan iholle ja töpöttele glitteri heti perään

Extrapysyvän glittertatuoinnin saat, kun suihkutat sprayta vielä valmiin glitteröinnin päälle! Voit käyttää Barrier Sprayta myös tavallisen meikin kiinnitykseen, meikkisi pysyy aamuun saakka ja tekee siitä sään kestävän, pienet pisarat jne. eivät saa meikkiäsi valumaan tai tahriintumaan: suihkuta sprayta valmiin meikin päälle 4-5 kertaa 20-30 cm etäisyydeltä.

2. Mixing Liquid -sekoitusneste

Mixing Liquidin tekee glittermeikistä kestävän ja sitä voi käyttää myös muiden puuterimaisten tuotteiden kanssa, esim. metallijauheet, ja luomiväripölyt. Sekoitusnesteen avulla saat irtotuotteista kestävämpiä ja lopputulokseen voimakkaamman ja intensiivisemmän sävyn. Kiinnitä glitterit samalla tavalla kuin Barrier Sparyn kanssa.

 (Mikäli sinulle ei ole Barrier Sprayta tai Mixing Liquidia, hätätapauksessa voit kiinnittää glitterit iholle vaseliinin avulla, huom! Vaseliini ei tee glittermeikistä yhtä kestävää kuin kiinnitystuotteiden avulla)

GLITTERIN POISTAMINEN

Ennen pesua pyyhi isoimmat glitterit paperiin/ puhdistuspyyhkeeseen/ vanuun ja heitä paperi roskiin, sitten vasta pese glitterit kasvoilta meikinpoisto- tai silmämeikinpoistoaineella. Hiuksista glitter lähtee normaalissa hiusten pesussa.

“Eat glitter for breakfast and shine all day”