Glitter by ElinaK -glitterin kiinnitys

Glitter by ElinaK glitterit on valmistettu ihoystävällisestä PET-muovista, kuten kaikki kosmetiikka, se voi josus harvoin aiheuttaa ihoärsytystä tai allergiaa. Tästä syystä kokeilen ensin glitteriä pienelle ihoalueelle. Varo silmiä ja herkkää silmänympärysihoa. Mikäli huomaat glittereiden aiheuttavan ärsytystä, pese iho välittömästi runsaalla vedellä ja mene tarvittaessa lääkäriin.

Glitter by ElinaK ainesosat/ ingredients: Polyethylene terephthalate, phenolic epoxy resin. Cruelty Free – Ei testattu eläimillä.

 

GLITTERIN KIINNITYS

Glitter by ElinaK irtoglitterit kiinnität parhaiten Barrier Spraylla tai Mixing Liquid -nesteellä. Kiinnitystuotteiden avulla glitterit eivät varise, vaan pysyvät koko illan paikoillaan! Pestään iholta meikinpoistoaineella.

Meikkistudio ElinaK suosittelee seuraavia tuotteita glitterin kiinnitykseen:

1. Barrier Spray

-kastele sivellin tai meikkisieni Barrier Sparylla ja sen jälkeen töpöttele glitteri haluamalle kohdalle tai suihkuta sprayta kevyesti suoraan iholle ja töpöttele glitteri heti perään

Extrapysyvän glittertatuoinnin saat, kun suihkutat sprayta vielä valmiin glitteröinnin päälle! Voit käyttää Barrier Sprayta myös tavallisen meikin kiinnitykseen, meikkisi pysyy aamuun saakka ja tekee siitä sään kestävän, pienet pisarat jne. eivät saa meikkiäsi valumaan tai tahriintumaan: suihkuta sprayta valmiin meikin päälle 4-5 kertaa 20-30 cm etäisyydeltä.

2. Mixing Liquid -sekoitusneste

Mixing Liquidin tekee glittermeikistä kestävän ja sitä voi käyttää myös muiden puuterimaisten tuotteiden kanssa, esim. metallijauheet, ja luomiväripölyt. Sekoitusnesteen avulla saat irtotuotteista kestävämpiä ja lopputulokseen voimakkaamman ja intensiivisemmän sävyn. Kiinnitä glitterit samalla tavalla kuin Barrier Sparyn kanssa.

 (Mikäli sinulle ei ole Barrier Sprayta tai Mixing Liquidia, hätätapauksessa voit kiinnittää glitterit iholle vaseliinin avulla, huom! Vaseliini ei tee glittermeikistä yhtä kestävää kuin kiinnitystuotteiden avulla)

GLITTERIN POISTAMINEN

Ennen pesua pyyhi isoimmat glitterit paperiin tai puhdistuspyyhkeeseen ja heitä paperi roskiin, sitten åese glitterit kasvoilta meikinpoisto- tai silmämeikinpoistoaineella. Hiuksista glitter lähtee normalissa hiusten pesussa.

“Eat glitter for breakfast and shine all day”