Geelilakkaus eli kestolakka

Gelish1

Gelish -geelilakkaus/ kestolakkaus

Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle ja se antaa kestävän kynsilakan jopa 3 viiikoksi. Lakkaus on varsin nopea tehdä ja lopputulos on ohut ja kiiltävä. Kynnen muotoa ja pituutta geelilakalla ei voida muuttaa. Varpaankynsissä geelilakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta!

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaakin sopia jo samalla, kun kynnet lakataan ensimmäistä kertaa.

Huollon yhteydessä vanha lakka nimensä mukaan (Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Varaa poistoon aina oma aika, älä itse revi, viilaa tai yritä liuottaa asetonilla lakkaa pois.

Ammattilaisen tekemän huollon jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja on paljon ja geelilakalla voi myös tehdä myös erilaisia koristeita sekä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin.

Geelilakka, sormet: 45 €

Geelilakka, varpaat: 55 € (sis. virkistävän jalkakyvyn)

___________________________________________________________________________________________________________________

Uuden geelilakkauksen teko kestää noin 45 min/ tunti. Huoltoon kannattaa varata hieman kauemmin aikaa, sillä ensin poistetaan vanha lakka liuotusmenetelmällä.