Eyeliner kestopigmentointi

Eyeliner eli silmänrajauksen kestopigmentointi

Eyeliner pigmentoinnin avulla on mahdollista luoda intensiivinen ja silmän mallia avaava katse. Aivan ripsien tyveen tehtävä rajaus korostaa ripsiä ja saa ne näyttämään tuuheammilta.

Eyeliner pigmentointi tehdään MPM tekniikalla (Manual Permanent Make Up Technique) Kyseessä on ns. taputtelutekniikka. Kertakäyttöisellä steriilillä käsikappaleella jossa on 24 pientä neulaa kahdessa rivissä, liner taputellaan/ kevyesti painetaan aivan ripsien tyveen. Hellä ja hienovarainen tekniikka takaa tarkan lopputuloksen. Väriaine on nestemäistä, vesiliukoista mustetta, joka on kehitetty pigmentointia varten, eikä se sisällä raskasmetalleja. Väri on siis myrkytön luonnon mineraaliväriaine, joka ei sisällä sinistä väriä, eli rajaukset eivät ajan kanssa ala sinertämään, väri ainoastaan haalistuu. Menetelmä sopii myös nikkeliallergikoille.

Eyeliner pigmentointi pysyy ihossa n.1-3 vuotta riippuen siitä kuinka hyvin iho pitää väriä. Värin pysyvyyttä etukäteen ei valitettavasti voi ennustaa, se selviää vain kokeilemalla. Pysyvyys on vaihtelevaa eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Aluksi keskustellaan pigmentoinnin väristä, mallista ja asiakkaan toiveista. Pigmentointi voidaan myös piirtää/ meikata luomelle jos asiakas niin haluaa. Kun suunnitelma on valmis, aloitetaan itse pigmentointi.

Ensin silmäluomet ja ripset puhdistetaan hyvin (saavuthan kuitenkin ilman silmämeikkiä). Sen jälkeen eyeliner pigmentointi aloitetaan. Tehtäväsi on rentoutua, ja muistaa hengittää!

Eyeliner pigmentointi kestää n. 15-20 min/ silmä. Koko eyeliner pigmentointi kestää n. tunnin, sisältäen suunnittelun ja tekovaiheen.

Eyeliner   Eyeliner 2

Puudutusainetta on mahdollista lisätä käsittelyn aikana, mutta läheskään kaikki asiakkaat eivät halua puudutusta. Silmänrajauksen pigmentointi ei varsinaisesti satu, mutta joistakin asiakkaista se tuntuu hieman pistelevältä.

 

Heti pigmentoinnin jälkeen silmäluomet saattavat olla hieman turvoksissa ja luomet saattavat tuntua lämpöisiltä, turvotus ja lämpö laskee nopeasti saman päivän aikana ja silmiin on mahdollista laittaa viileää helpottamaan mahdollista pistelyä ja turvotusta.

Kenelle hoito ei sovi?

•Raskaana oleville (puudutusaineen vaikutusta sikiöön ei ole tutkittu)

•Imettäville äideille (hormonit saattavat vaikeuttaa värin tarttumista ihoon)

•Kilpirauhasen liikatoimintaa sairastavalle

•Diabeetikolle (lääkitys saattaa vaikeuttaa värin tarttumista ihoon)
•Verenohennuslääkkeitä käyttävä potilas
•Ruaccutan kuuri (viimeisemmästä kuurista tulee olla 12kk)
•Syöpähoidossa olevat (viimeisemmästä hoidosta pitää olla 12kk)
•HIV -tartunnan saaneet
•Ihosairauksia, ihottumaa tai verenvuototautia poteville
(Kuukautisten aikaan saattaa tuntua enemmän kipua)

Mikäli sinulla on jokin lääkitys/hoitomenetelmä päällä niin konsultoithan lääkäriäsi ennen pigmentointiin tulemista.

 

Ennen eyeliner pigmentointia:

-vältä vedenkestäviä silmämeikki- ja silmämeikinpoistotuotteita kuukauden ajan ennen käsittelyä

-poista ripsienpidennykset

-vältä arnikkivoiteen käyttöä (joissakin silmänympärysvoiteissa ja kasvovoiteissa)

-saavuthan pigmentointiin ilman silmämeikkiä

 

Eyeliner pigmentoinnin jälkeen:

-vältä kaikkea kontaktia veden kanssa ensimmäisten 48 tunnin ajan

-älä rapsuttele, hankaa tai raavi pigmentointeja, anna värin olla rauhassa. Tyydy vain ihailemaan uutta lookkiasi peilistä

-älä meikkaa silmiä/ silmäympärystä seuraavaan 14 vuorokauteen

-vältä vedenkestäviä silmämeikki- ja silmämeikinpoistotuotteita kuukauden ajan käsittelyn jälkeen

-parin viikon ajan käytä kulmien puhdistukseen vain vettä, ei öljypohjaisia tai muitakaan meikinpoistotuotteita silmiin

-vältä saunaa, uimista sekä altistumista UV-säteille 30 vuorokauden ajan.

-älä säikähdä mikäli kaikki väri ensimmäisen kerran jälkeen haalistuu pois. Eyelinerin kanssa maltti on valttia, väri ikäänkuin väsytetään pysymään luomella. Tästä syystä hintaan sisältyy värin vahvistus 4-5 viikon kuluttua. Vasta vahvistuskerran jälkeen oikea väri ja malli on nähtävissä.

-mikäli haluat kestovärjätä ripsesi tai ottaa YUMI kestotaivutuksen/ ripsienpidennykset, odota 14 vuorokautta pigmentoinnin jälkeen

 

Hinnat:

Eyeliner kestopigmentointi paketti 345 € (maksetaan kaikki kerralla) sisältää pigmentoinnin sekä värin vahvistuksen 4-8 viikon kuluttua)

Eyerliner kestopigmentoinnin värin vahvistus 160-195 €