Meikkaaja-maskeeraaja ElinaK

Moikka, ja kiva että vierailet studion sivuilla!

Olen meikkaaja-maskeeraaja Elina Kymäläinen eli ElinaK. Meikkialalla olen työskennellyt kahdeksan vuotta, joista lähes neljä vuotta olen pitänyt omaa meikkistudiota Tampereen keskustassa. Meikkistudiolla työskentelen pääasiassa yksityishenkilöiden kanssa, mutta toisinaan pakkaan siveltimet ja meikit laukkuun ja hyppään tuotantoyhtiöiden mukaan meikkaamaan erilaisia mainos- ja tv-projekteja. Nautin työni monipuolisuudesta ja siitä että asiakkaani ovat aina hyvällä tuulella!

Vahvuuteni on kuunnella asiakasta ja tehdä jokaisesta meikistä tai pigmentoinnista juuri asiakkaan toiveiden, tyylin ja iän mukainen. Jokainen nainen haluaa tuntea itsensä kauniiksi, ja jokaisella meillä on omat akilleen kantapäämme, mutta ammattilaisen avustuksilla saadaan ne “vähemmän kivat” piirteet unohdettua ja korostetaan niitä parhaita puolia.

Parhaita hetkiä on, kun asiakas saa oivaltamisen tunteen meikkikoulussa, morsian itkee ilosta nähtyään itsensä häämeikissä tai saan asiakaspalautteen jossa kerrotaan että uudet pigmentoinnilla hankitut kulmakarvat ovat sekä nostaneet ilmettä, mutta myös itsetuntoa. Toki myös erilaisten kuvausprojektien valmistuminen tai valmiin mainoksen näkeminen tv:stä ilahduttaa aina.

Tervetuloa tutustumaan studion meikkitarjontaan, kaunistautumaan tärkeänä päivänä tai otathan yhteyttä mikäli tuotantosi kaipaa meikki/hiusvelhoa.

Hommia tehdään hyvällä sykkeellä ja suurella sydämellä!

//ElinaK

CV ElinaK, tutustu TÄSTÄ! 

ElinaK