Blogi

Meikkistudio ElinaK -blogi

10.1.2018

Tiesitkö, että studiolla on maailman parhaimmat asiakkaat?  

Meikkistudio ElinaK on äänestetty 2.sijalle Vuoden 2017 hääyrityskilpailussa kauneus & hyvinvointi -kategoriassa! Kiitos kaikille äänestäneille! 

Kiitoksena tuestanne ja asiakkuudestanne tarjoan Teille kakkukahvit ti 16.1. klo 16-18.
Ilokseni voin myös ilmoittaa, että 1.1.2018 studio on aloittanut Make Up Factory meikkisarjan Suomen maahantuojana,
on siis monta syytä juhlaan!
…kisamenestys, maahantuonnin aloitus ja tietysti TE, ihanat asiakkaani! 
Lämpimästi tervetuloa!
//ElinaK

8.10.2017

Varaston tyhjennysmyynti ti 17.10. klo 10-17

Tervetuloa tekemään edullisia meikkilöytöjä! Teemme tilaa syksyn ja talven uutuuksille:
***Paljon tuotteita OTA 3 maksa 5 €/ 10 €

***Loput Real Techiques siveltimet poistohinnoin!

***Ilmaisia pikameikkejä klo 13-17
(Koulutus Centerin maskeerausopiskelijat)

***Kulmien kestovärjäys 5 €, klo 13-17
(Koulutus Centerin maskeerausopiskelijat)

Kävijöiden kesken arvotaan kaksi lippua I love me -messuille.

Pientä tarjoilua koko päivän!
Tervetuloa!

Ystävämyyntiä

 

28.9.2017

UUTUUS! Kasvotimantit!

Meikkistudion oma glittermallisto laajeni myös supersuosittuihin kasvotimantteihin, nämä ihanuudet ovat jo esim. Briteissä kovassa huudossa, mutta nyt niitä saa myös vihdoin Suomesta. Itseasiassa studio onkin ensimmäinen (ja ainoa) paikka Suomessa mistä näitä timantteja löytyy!

Timantti 2   Timantti 1  Timantti3

Kyseessä on siis kosmeettiseen käyttöön suunnitellut, itseliimautuvat ja uudelleen käytettävät timantit. Valikoimissa useita erilaisia! Ja pian valikoima myös kasvaa pian! :) Voiko meikin tuunaaminen enää olla helpompaa? Yhdistelemällä erilaisia timatteja ja glittereitä, vain taivas on rajana!

Mitä tuumaatte? //ElinaK

 

14.6.2017

“Mikä se glitterjuttu oikein on?” No se on studion ihan ikioma glittermallisto, Glitter by ElinaK -eli erilaisia, eri kokoisia ja värisiä irtohileitä, jotka ovat turvallisia ja testattuja, kosmettiseen käyttöön suunniteltuja hippusia. Hileitä voi käyttää iholla, hiuksiss tai kynsissä. Glittermallisto julkaistiin kesäkuun alussa, jolloin markkinoille tuli 12 sävyä, mutta lisää on tulossa kesäkuun lopussa ;) ja yhdistelemällä eri värejä ja kokoja saat lukuisia vaihtoehtoja.

LookAtMe  TahdetRoosa    BlackBeauty   TurquoiseDream

Glitterit ovat 5 ml purkeissa ja hintaa jokaisella on 3,50 €/ purkki. Vaikka purkki näyttää pienehköltä, niin purkista meikkaa kyllä kerran jos toisenkin. Kaikki glitterit löytyvät sekä studiolta että myös verkkokaupasta.

Glitteröintiin voit päästä joko studiolla tai Glitter Barissa, joka on paikka missä voit käydä ottamassa vaikka glittermeikin tai tatuoinnin. Glitterillä voit myös tuunata kampaustasi/ partaasi tai kulmiasi. You name it! Glitter toimii kaiklla ja kaikkialla. Glitter Bar lähtee kesäkiertueelle heinäkuussa ja tapahtumat missä glitteröinti on mahdollista julkistetaan pian! Pysy kuulolla!

Instagramissa glitterijuttuja voit seurata @elinakglitter tai #glitterbyelinak #elinakglitter #elinak

Kimaltavaa alkukesää,

//ElinaK

 

4.4.2017

Meikkistudio ElinaK:n sähköinen ajanvaraus on nyt auki! :)

Löydät ajanvarauskalenterin täältä: ElinaK Nettiajanvaraus tai studion facebook sivuilta.

Olen saanut jonkun verran palautetta, että minua on vaikea tavoittaa. Se on toisinaan totta, sillä mikäli minulla on asiakas penkissä en vastaa puhelimeen tai meileihin. Nyt siis ei tarvitse erikseen soittaa tai laittaa meiliä, kun haluaa varata ajan vaan voi kätevästi vaikka yövuoron ruokkiksella varata itselleen sopivan ajan. Toki “perinteisilläkin” tavoilla, kuten soitto, tekstari ja email voi edelleen varata aikoja.

Kuulen mielelläni myös palautetta ajanvarauksesta, sen toimivuudesta ja selkeydestä.

Aurinkoisia huhtikuun päiviä! //ElinaK

10.3.2017

Profiilikuva kuntoon!

Valokuvaaja Laura Tammisto Studio Torkkelista ja Meikkistudio ElinaK päättivät yhdistää voimansa, nyt olisi su 19.3. mahdollisuus saada kunnon profiilikuva. ElinaK meikkaa ja Laura ottaa kuvat.

Kuva sopii vaikkapa facebookkiin, LinkedIniin, käyntikorttiin tai vaikkapa firman nettisivuille. Hintakaan ei päätä huimaa, meikki ja kuvaus +1 käsitelty kuva YHT.  65 €. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyy Lauran blogista!

http://studiotorkkeli.fi/profiilikuvauspaiva-19-3-2017/

profiilikuvat-arkki-p

Ole nopea, kuvausaikoja rajoitetusti!

//ElinaK

 

6.3.2017

Kestopigmentointi, 8 useimmin kysyttyä kysymystä

Viime aikoina on tullu paljon kyselyitä koskien 3D kulmapigmentointeja, joten päätin koota tällaisen yleisimmin kysytyt kysymykset jutun :) Näitä ja varmasti monia muitakin kysymyksiä tuntuu miettivän moni ennen kuin uskaltaa varata pigmentoinnin. Mikäli mielessä on vielä muita kysymyksiä vastailen niihin mielelläni.

1. Kehtaanko mennä töihin seuraavana päivänä. Kyllä

Lomaviikkoa tai vapaapäiviä ei pigmentointien takia tarvitse ottaa. Pigmentointi on toki tummahko ensimmäiset päivät, mutta ulkopuolisen silmään lopputulos näyttää siltä kuin kulmat olisi kestovärjätty hieman liian tummalla sävyllä.

Eyelinerissä luomet saattavat olla aivan aavistuksen turvoksissa seuraavana päivänä, mutta ns. tomaattisilmiä pigmentoinnilla ei tule :)

IMG_5605

 

2. Sattuuko pigmentointi? Ei/ kyllä

Jokaisen kipukynnys on erilainen, toinen voisi nukkua käsittelyyn ja toista pistelee. Käytämme pigmentoinnissa puudutusaineita, joten ei huolta vaikka ihan täysin kivutonta pigmentointi ei valitettavasti ole. Monet sanovat, että kulmapigmentointi tuntuu kuin nypättäisiin pari kulmakarvaa samaan aikaan. Eyeliner pigmentointi nipistelee aluksi, mutta helpottaa nopeasti puudutuksen avulla. Puudutusainetta lisätään aina tarpeen mukaan.

 

3. Olen nähnyt tekemiäsi kulmia, jääkö väri niin tummaksi kuin se on heti ensimmäisen käsittelyn jälkeen? Ei.

Väri on toki heti käsittelyn jälkeen tummempi kuin parantuessaan. Vaaleakin väri näyttää heti alussa tummalta, mutta olipa pigmentointiväri mikä tahansa se haalistuu ensimmäisen laiton jälkeen n. viikossa 30-50%, jonka jälkeen karvamainen lopputulos on nähtävissä. Lisäksi kulmat muutenkin pehmenevät aavistuksen. Heti laittamisen jälkeen ne näyttävät laatikkomaisilta, mutta odota rauhassa noin viikko. Pigmentointi ei ole valmis heti ilman vahvistusta, joka tehdään 6-8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä. 95% asiakkaista toivoo vahvistuksessa, että kulmiin lisättäisiin hieman tummempaa sävyä :)

Eyelinerit haalistuvat ensimmäisen käsittelyn jälkeen lähes kokonaan, tämä on normaalia. Haalistuminen johtuu siitä että luomen iho on niin ohutta, että väriä ei saada yhdellä käsittelyllä kovin syvälle ihoon. Vahvistuskäsittely tehdään n. 4 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

3D kulmat

 

4. Onko värinvahvistus välttämätön? Ei, mutta erittäin suositeltavaa.

Värin vahvistus on erittäin suositeltavaa mikäli haluat, että väri pysyy toivotun ajan eli 1-3 vuotta. Lisäksi vahvistuskerralla voidaan lisätä tummuutta, hienosäätää muotoa ja paikkailla mahdollisia kohtia jotka ovat haalistuneet toista kohtaa enemmän jne.

Eyelinereihin suositellaan aina vahvistus.

Suunnitelma ja toteutus

5. Pitääkö tulla etukäteen näytille? Vastaus: Ei.

Studiolla tehdään suunnittelu ja pigmentoini samalla kertaa. Suunnittelu tehdään aina yhdessä peilin edessä, asiakas kertoo mitä haluaa, ja pigmentoija kertoo mikä hänestä on parasta ja mahdollista. Näistä suunnitellaan yhdessä muoto joka piirretään iholle. Asiakas hyväksyy suunnitelman ennen varsinaista pigmentointia. Mikäli pigmentointi kovasti jännittää niin studiolle saa tulla ilmaiseen 30 min konsultointiin.

 

6. Kauan pigmentointiin varataan aikaa? Kulmat 2 h, eyeliner 1,5 h

Ensimmäiseen käsittelyyn kannattaa varata hieman pidempi aika kuin vahvistukseen. Kulmissa itse pigmentointivaihe kestää n. 15-20 min/ kulma. Eyelinerin teko kestää n. 30 min/ silmä.

 

7. Punoittaako iho? Ei/ kyllä

Jokaisen iho reagoi eri tavalla, toisilla kulmat punoittavat ja toisilla ei. Mahdollinen punoitus laskee jo parin tunnin päästä.

Eyelinerpigmentoinnin jälkeen luomet saattava olla kevyesti turvoksissa ja punoittaa hieman.

Ennen ja jälkeen

8. Voinko käyttää meikkiä pigmentoinnin jälkeen? Kyllä/ ei

Kulmapigmentoinnin jälkeen voit käyttää muualla kasvoissa meikkiä, kulmia voit tarvittaessa meikata viikon kuluttua pigmentoinnista.

Eyeliner pigmentoinnin jälkeen silmämeikkiä tulisi välttää n. 2 viikkoa.

 

Toivottavasti tästä oli apua mikäli mietit, että uskallatko tulla pigmentointiin. Vastailen mielelläni kaikkiin lisäkysymyksiin! Ihanaa aurinkoista maaliskuuta!

//ElinaK

 

 

3.1.2017

Studion palvelutarjonta laajenee! Ja nyt on kuulkaa itse tekijä niin innoissaan, että!!!  YUMI™ Lashes -ripsien kestotaivutus on sellainen uutuus, että ainakin minä jäin heti koukkuun ja haluan levittää tätä ilosanomaa kaikille! :)

YUMI™ Lashes on siis täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI ripset ovat elastiset ja niitä voi hieroa, niillä voi saunoa, uida, käyttää vedenkestäviä meikkejä/ meikinpoistoaineita  jne. joten kyseessä  on siis todellinen vaihtoehto ripsienpidennyksille! Käsittely sopii myös lyhyille ripsille jotka eivät jaksa kantaa ripsienpidennyksiä.

YUMI taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien  normaali elinkaaren pituus.

Ennen ja jälkeen   img_5760

Aika jees, eikö? :)

Lisätietoja löytyy täältä: http://elinak.fi/yumi-lashes-ripsien-kestotaivutus/

Tammikuun tarjouksena YUMI ripset ja kulmien kestovärjäys&muotoilu yht. 80 € (norm. 95 €)

Mukavaa vuoden alkua kaikille!

//ElinaK

22.12.2016

Studio hiljenee Joulun viettoon. Vietämme joululomaa pe 23.12.-to 29.12. välisen ajan.

Sutien ja purnukoiden ääreen palataan taas pe 30.12.-> Rentouttavaa Joulua kaikille! //ElinaK

studio

22.12.2016

Tänä vuonna studion joulukorttirahat sijoitettiin meikkipakettien muodossa LC Kangasalan järjestämään Auta lasta – auta perhettä -keräykseen.
Keräykseen tulleet lahjat jaetaan Tuulimäen nuorten- ja lastenkotiin, Perhekeskus Kotamäelle ja Kangasalan vähävaraisille perheille ja vanhuksille.

joulukuusi

15.12.2016

Kiitos kaikille Ystävämyynneissä piipahtaneille! Oli mukavaa viettää iltaa kansanne! :)

ystavamyyntia

12.12.2016

Juhlaa pukkaa! Tervetuloa studion Ystävämyyntiin ke 14.12. klo 16-19. Samalla kertaa juhlitan niin pikkujouluja, studion 3 v.synttäreitä (joka tuli syyskuussa täyteen) sekä tietysti ystävyyttä! <3 Nappaa siis mukaan ystäväsi, äitisi, siskosi, naapurisi… ja tulkaa viettämään hetki kauneuden parissa!

-tuotetarjouksia, huippualennuksia sekä ota 2 maksa 1 tarjouksia

-esittelyssä studion uutuus eyeliner pigmentointi, illan aikana varatut ajat -50%

-pikameikkejä & meikkivinkkejä

-kaikkien iltaan osallistuneiden kesken arvomme 10 kpl meikkiyllätyspussukkaa

-pientä tarjoilua & viiniä

Tervetuloa, keskiviikkona nähdään! //ElinaK

img_5392

2.12.2016

Duroyn järjestämä meikkikilpailu á la Raili Hulkkonen kisattiin parisen viikkoa sitten, ja hyvinhän se sitten meni: tällä “äiti & tytär” combolla sijoituin kolmanneksi :) Kiitos vielä malleilleni!

aiti-ja-tytar

Ja kiitos tietysti myös Duroylle joka järjesti lämminhenkisen kilpailun. Koko tapahtuman ajan tunnelma oli rento ja mukava, vaikka kilpailu olikin kyseessä. Vaikka tällä kertaa voittoa ei tullutkaan niin kaikille kilpailijoille oli varattuna muhkea tuotepaketti kotiin vietäväksi.

palkintokolmikko

Kuvassa voittajakolmikko sekä kisan päätuomari Raili Hulkkonen. Kuva Heidi Sandborg.

Nyt on kisat tälle vuodelle kisattu, ISO kiitos kaikille jotka olette olleet mukana hengessä ja tsempanneet minua niin viestein kuin kukkasin & kauniin sanoin <3

Joulukuussa studion palvelutarjonta laajenee ja pieni remonttikin on tulossa, siitä lisää pian! Vielä on muutamia vapaita aikoja tälle vuodelle esim. kulmien kestopigmentointiin, varaathan aikasi nopeasti!

//ElinaK

 

17.11.2016

Meikkivoide, valokynä, puuteri, luomiväri, ja toinen, ja kolmas, huulipunaa… Kaikkea tätä ja paljon muuta tarvitsee pakata mukaan, sillä lähden huomenna pe 18.11. kilpailemaan Helsinkiin Oy Duroy Ab:n järjestämiin á la Raili Hulkkonen meikkikilpailuun.

duroy

Meikkikisassa osallistujat valittiin facebook tykkäyksillä ja kuusi eniten saanutta meikkikuvaa pääsi mukaan kilpailemaan. Minun työni sai eniten ääniä, (jee!)  joten voitin myös Raili Hulkkosen uudet siveltimet itselleni! Kiitos vain kaikille äänestäneille!

Aiheena kilpailussa on “Äiti ja tytär”, heille pitää tehdä suunnitelman mukaiset meikit. Kilpailu pidetään Duroyn toimitiloissa Toivonkatu 1-3, 00250 Helsinki ja kisat ovat kaikille avoimet eli jos liikutte Helsingissä päin huomenna pe 18.11. niin tervetuloa kannustamaan klo 11-15 välillä.

Pitäkäähän peukkuja, ilmoittelen sitten miten kävi! //ElinaK

 

26.10.2016

Menestystä maskeerauksen ja bodypaintingin SM-kisoissa! Osallistuin viime viikonloppuna I love Me -messujen yhteydessä järjestettyihin bodypaintingin ja maskeerauksen SM kisoihin. Ja hyvinhän siinä sitten kävi: bodypainting kisassa sijoituin toiseksi ja maskeerauksen ammattilaissarjassa kolmanneksi! :) Wuhuu!  Yksi asiakas jo kysyi, että torillako tavataan, mutta eikai sentään vielä, ehkä sitten kun kultamitali on kaulassa ;)

Kisoihin olen osallistunut jo useampana vuotena, taitaa tämä kilpailu olla minulle vähän niinkuin harrastus :) Menestystä on tullut aiemminkin bodypaintingissa, mutta maskeerauksessa olen ollut yleensä siinä 4-6 sijoituksen kahinoissa. No nyt sekin tilanne on korjattu ja palkintosija on pokattu.

 

Bodypaintingissa osallistujia oli tänä vuonna 17, ja kilpailuaika oli 5 tuntia. Aihe: Steampunk, minun työni: Ma Baker. Työ on mahdollista toteuttaa joko pareittain tai yksin, kilpailuissa oli 4, minä mukaan lukien, kilpailijaa jotka tekivät työnsä yksin.

1 2

kolmikko

Mitalikolmikko, vasemmalta: kolmas, ensimmäinen, toinen

 

Maskeeraussarjassa aiheena tänä vuonna oli Masquarade. Steampunk teema imaisi minut mukaansa, joten toteutin myös maskeeraukseni samalla teemalla, työn nimi: Troublemaker. Osallistujia sarjassa oli 8 kpl.

troublemaker

Ydistelin työssäni monenlaista tekniikkaa, lisäosia, bodypaintingia ja perinteistä meikkausta.

Haluan vielä kiittää upeaa malliani Kristiinaa, olet huippu! <3 Myös tuomarit huomasivat mallini upeuden, Kristiina sai paljon kiitosta! Ja kiitos vielä perheelleni tuesta ja jeesistä, ilman heidän lastenhoitoapuaan ei harjoittelusta tai kilpailusta olisi tullut mitään <3

//ElinaK

 

31.8.2016

Back to work! 5 min meikkihaaste by Anni & Elina

ps. nuorempi meikkitaitelija pyysi kertomaan, että ollaan oikeasti parempia meikkaamaan kuin videolla!

Mukavaa alkavaa syyskuuta kaikille! //ElinaK

 

5.7.2016

NYT alkoi studiolla ALE! Paljon meikkituotteita -20%, 30% ja jopa -40%. Tule tekemään edullisia löytöjä!

Studio avoinna ti-pe klo 13-17 ja la klo 10-14.

ALE_kesäkuu

28.4.2016

Joko Vappulook on suunniteltu?

Vappu2016

Nämä meikit tein uusilla erittäin runsas pigmenttisillä matta luomiväreillä! NAM mitä värejä! Neljää väriä yhdistelemällä saat monta upeaa meikkiä, vain mielikuvitus on rajana! Testasin värejä myös kulmakarvoihin, pinkit kulmat Vapuksi… hmmm. Miksei?! :)

Studio viettää Vappulomaa pe 29.4.-ma 2.5.  Värikästä Vappua kaikille! //ElinaK

 

24.4.2016

“The power of makeup” Julkaisin tällä viikolla facebookissa kuvan, jossa olin meikannut toisen puolen kasvoistani ja toinen puoli oli täysin meikitön. Huh! Halusin tällä meikillä näyttää, että mihin meikkituotteista oikein on. Kuulen useasti Meikkikouluissa, että “no hyvä sun on, kun sulla ei oo tummia silmänalusia tai eihän sulla ees punoita iho” Noooo, ei kai kun on oikeat tuotteet käytössä ;)

Sainkin paljon kyselyitä, että millä tuotteilla meikin tein, joten tässä on infoa tuotteista joita käytin. Klikkaamalla listassa tuotteen nimeä, pääset verkkokauppaan jossa lisää tietota ko. tuotteesta.

Meikki tuotteet

Aloitan aina ihon meikkaamisesta, monet tykkäävät meikata ensin silmät ja sitten ihon, mutta jos mä teen niin, niin mielestäni en saa meikkipohjaani niin tasaiseksi, kun joudun varomaan silmämeikkiä.

IHO

Pohjustus: Make Up Base

Meikkivoide: Double last meikkivoide nro. 162

Peitevoide/ silmien alla: Camouflage cream nro. 16

Irtopuuteri: Väritön irtopuuteri

Korostus-varjostus: Duo Contouring Powder nro. 07

Poskipuna: Poskipuna nro. 17

 

KULMAT

Eye Brow Powder nro. 02

 

SILMÄT

Pohjustus: Sensitive Eye Shadow Base

Luomiväri: Eye Colors nro. 08 luomiväripaletti

Rajaus: Liquid Eyeliner, musta

Ripsiväri: Extreme, musta

 

HUULET

Rajaus: nro 765, punainen

Huulipuna: Magnetic Lips nro. 369 – Pure red

…ja avot…

Meikki, all

…taika on tapahtunut ja näytän tältä! :)

//ElinaK

 

10.2.2016

Kevät tulee, JEE! Tiedättekö mitä se leskenlehtien ja pajunkissojen lisäksi tietää? Meikkiuutuuksia! :) En ole varmaan ainoa joka kaipaa jo jotakin uutta ja kivaa! Studiolle kevätuutuudet saapuvat maalis-huhtikuussa ja voin luvata, että nyt on tulossa sellaisia sävyjä jotka on kuin tehty meille suomalaisille. Yes!

50-luvun hengessä liikutaan, ja rajaukset ovat nyt in! Ne voi tehdä joko perinteisesti mustalla, tarkaksi kissansilmäksi tai sumuiseksi smokey eyeksi tai sitten voit leikitellä ja tehdä muuten nudeen meikkiin värilliset rajaukset! Väriä saa ja pitää olla, luomilla hehkuu säteilevä pinkki, jännittävä violetti ja hienostunut oranssi.

Make-Up-Factory-Riviera-Flair-Spring-2016-Collection Kuva Make Up Factory

Studio on poikkeuksellisesti suljettuna to 11.2.-pe 12.2.  ElinaK on mukana lehtikuvauksissa, joissa kuvataan kevään meikkituutuuksia! Tästä näette ja kuulette lisää pian! ;)

//ElinaK

2.2.2016

Huulet on punattu ja tukka kammattu… Pikku hiljaa palaillaan normaaliin rytmiin :)
Helmikuussa Meikkistudio ElinaK on avoinna
ti-pe klo 13-17
la klo 10-14.

Helmikuu

Tervetuloa!

 

 

23.12.2015

Meikkistudio ElinaK toivottaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen Mukavaa Joulua ja Iloista Uutta Vuotta 2016!

Olemme joululomalla 8.1.2016 asti. Tammikuussa la 9.1. -> studio on avoinna lauantaisin klo 10-14.

christmas

Tammikuun aukioloajat:
la 9.1. klo 10-14
la 16.1. klo 10-14
la 23.1. klo 10-14
la 30.1. klo 10-14.

Helmikuussa ElinaK palailee pikku hiljaa töihin, ajanvaraukset tammikuulle ja siitä eteenpäin joko emaililla elinak@elinak.fi tai gsm. 045-160 1240. Puramme vastaajaviestit tammikuun alussa.

Rentouttavia pyhiä kaikille! //ElinaK

 

3.12.2015

Joulu-tammikuussa ElinaK viettää äitiyslomaa, mutta studio on avoinna lauantaisin klo 10-14.

Studiolla Sinua palvelee meikkaaja-maskeeraaja-kosmetologi Sinna. Sinna auttaa mielellään niin tuoteostoksissa kuin meikkauksissa, ripsienpidennyksissä,
geelilakkauksessa kuin kulmien ja ripsien värjäyksissäkin.

Sinna

Ajanvaraukset joko sähköpostilla elinak@elinak.fi tai gsm. 045-160 1240. Verkkokauppa avoinna 24/7: https://meikkistudio-elinak.valmiskauppa.fi

Joulukuun aukioloajat:
la 5.12. klo 10-14
la 12.12. klo 10-14
la 19.12. klo 10-14

Su 20.12.- pe 8.1. vietämme Joululomaa ja studio on suljettu.

Tammikuun aukioloajat:
la 9.1. klo 10-14
la 16.1. klo 10-14
la 23.1. klo 10-14
la 30.1. klo 10-14.

Mukavaa Joulun aikaa kaikille! //ElinaK

25.11.2015

Studion aukioloajat muuttuvat joulu-tammikuussa ;)

 

26.9.2015

Meikkistudion kesän hujahti ohi hetkessä, sudit viuhuivat tiuhaan tahtiin hää- ja juhlameikkien parissa, tuntuukin etuoikeutetulta olla mukana niin monen ihmisen tärkeässä päivässä. Meikkikuvia löytyy studion facebook sivuilta.

Jos viime kesä hujahti hetkessä, niin hetkessä on mennyt myös kaksi vuotta. Studio tuli “taaperoikään” 16.9.2015. Synttäreitä juhlittiin ke 23.9. ja olen todella otettu että niin moni asiakas pääsi paikalle juhlistamaan studiota.

2v._1   2v_4   2v._3   2v._2

Olen myös mykistynyt saamistani lahjoista, kukista ja kauniista sanoistanne <3  KIITOS!

Studio viettää syyslomaa vkolla 40, joten studio on suljettu ma 28.9.-ma 5.10. välisen ajan. Sorvin ääressä ollaan taas ti 6.10.->

Joko olette käyneet kurkkimassa verkkokaupassa Real Techniquesin uutuuksia? Niiiiiin upeita sivellinsettejä on tänä syksynä tullut markkinoile! Voiko siveltimiä olla liikaa? Äääää, vastaus on: ei. :)

Ihanaa alkanutta syksyä kaikille,

Kiitos

//ElinaK

 

18.7.2015

Simmarit, sammarit, kummarit ja pipo!
Nämä kaikki ja paljon muuta on pakattuna, studiolla valmistaudutaan tv-projektiin… :)

Tulevan parin viikon aikana eri puolilla Tamperetta kuvataan YLEn tilaamaa ja Obscure Entertainmentin tuottamaa lastensarjaa, jonka maskeeraussuunnittelusta ja itse maskeerauksesta vastaa ElinaK. Sarja nähdään Pikku Kakkosessa ensi vuoden puolella.

Mahdoton olla kahdessa paikassa samaan aikaan, joten studiolla on parin viikon aikana tavallisesta poikkeavat ”Batman” aukioloajat.
Sähköpostia luetaan päivittäin, joten ajanvaraukset ym. hoituvat parhaiten meilillä elinak@elinak.fi.
Kiitos kaikille ymmärryksestä!

Studion aukioloajat vkot 30-32:
ma 20.7.-ke 22.7. suljettu
to 23.7. klo 17-19
pe 24.7. klo 17-19
la 25.7. klo 10-14

ma 27.7.-ti 28.7. suljettu
ke 29.7. klo 17-19
to 30.7.-ke 5.8. suljettu
to 6.8.-> avoinna normaalisti

//ElinaK

TV-2015

 

14.6.2015

Juhannus lähestyy! Tästä videosta vinkit näyttävään kesämeikkiin! :)

ps. videolla Anni 9 v. kiinnittää tekoripset ensimmäistä kertaa elämässään ja lopputulos on huikea, vai mitä sanotte?

Meikkistudio ElinaK on kesälomalla vkon 25. Studio on suljettu ma 15.6.-ma 22.6. välisen ajan. Hauskaa Juhannusta kaikille!

//ElinaK

 

 

6.5.2015

Hehkutin jo viimeksi, että studion palvelutarjonta laajenee, nyt te blogin seuraajat saatte siitä ensimmäisenä infoa! Nyt studiolta saa kulmien pigmentoinnin lisäksi myös kulmakarvatuuhennoksia. Joo, luitte oikein! Minäkin olin ensin, että siis Mitä? Kulmakarvatuuhennos? Ei kai? Haluaako joku tosiaan näyttää Frida Kahlolta tai Bresneviltä? :)

Mutta never say never! Kulmakarvatuuhennos on aivan huippujuttu nille asiakkaille joille kestopigmentointi ei sovi tai se ei muuten vain ole oma juttu.

Ennen-jälkeen1

Kulmakarvatuuhennosta suositellaan henkilöille joilla kulmat ovat erittäin vaaleat, kulmat eivät vaan kasva riittävän pitkälle tai kulmissa on aukkoja. Kulmatuuhennoksella voidaan muuttaa omien kulmien mallia ja muotoa jos kulmat ovat keskenään erimalliset.

Kulmakarvojen tuuhennos tehdään vähän kuin ripsienpidennys, eli karvat liimataan pinsettien avulla omiin kulmiin tai iholle karva kerrallaan. Kulmakarvoissa käytettävät karvat ovat kuitenkin eri kuituja mitä ripsiin käytetään, kulmiin liimattavat kuidut ovat huomattavasti kevyempiä ja ohuempia kuin ripsienpidennyksissä käytetään. Karvoja on eri värisiä ja eri pituisia, käytettävä on liima on läpinäkyvää, ja soveltuu myös sellaisille henkilöille jotka ovat herkistyneet esim. ripsiliimalle.

Liimaus

Koko kulmien stailaus sisältää kulmien muodon ja värin suunnittelun, kulmien siistimisen ja mahdollisen kestovärjäyksen sekä tietysti itse tuuhennoksen.Kulmatuuhennoksessa käytetään aina erimittaisia karvoja, näin varmistetaan että kulmista tulee varmasti luonnolliset.

Aikaa kulmatuuhennokseen menee n. 20-60 min, riippuen kuinka paljon muotoa halutaan muuttaa tai karvoja lisätä.

Kulmatuuhennoksen jälkeen:

-pidä kulmat kuivina 12 h

-käytä ihon puhdistukseen vain vettä, ei puhdistustuotteita eikä varsinkaan öljypohjaisia meikinpoistoaineita.

Oikein hoidettuna kulmat pysyvät iholla 2-3 viikkoa. Valitettavasti täysin ihoon liimatut kuidut pysyvät vain muutaman päivän, mutta loistava luonnollinen kikka vaikkapa tärkeään juhlapäivään, milloin haluaa huolitellut kulmat mutta kestopigmentointi ei innosta.

Hinnat alkaen 35 €. Ns. puolikkaat kulmat, eli esim. kulmien loppupään täyttäminen 35€/ n. 30 min.

Koko kulmien stailaus 65 €/ n. 60 min.

Mitä mieltä olette?

Ennen-jälkeen-2

//ElinaK

 

1.4.2015

Kevät on uudistumisen aikaa, niin myös meillä studiolla. Jotkut hankkii uuden kampauksen, kevätvaatteita tai joku saattaa ostaa uuden auton. Meikkistudiolla on hankittu uusia meikkejä, kas kummaa :)

1.4.-> studiolta löytyy huippulaadukkaita EVAGARDEN meikkejä sekä BeneXeren ihonhoitotuotteita. Olen superinnoissani uutuuksista ja tuskin maltan odottaa mitä asiakkaat tuotteista tuumaa! Muutamat onnelliset ovat jo pääseet tuotteita testaamaan ja voin kertoa, että hymyssä suin ollaan oltu vielä kassallakin. Tuotteet ovat laadukkaita, mutta kuitenkin kohtuuhintaisia. EVAGARDEN meikkejä löytyy myös jo verkkokaupasta, niitä voi käydä kurkkimassa täältä: VERKKOKAUPPAAN.

Pari uutuutta mainitakseni:

ChubbyMat

Chubby Mat Lipstick -täysin mattapunainen huulipuna! Pysyy tunnista toiseen ja jättää lasin reunaan vähemmän huulipuna jälkiä. Valikoimissa 6 eri sävyä, ja pikkulinnut kertoi, että hyvinkin pian saattaa värejä tulla lisää ;)

AquaMascara-Waterproof

Aquaproof ripsiväri -sateen, tuulen, uima-altaan ja suihkun kestävä ripsiväri. Ripsiväri joka pysyy ripsissä jopa 3 päivää! Tämä ripsiväri ähtee vain öljypohjaisella meikinpoistoaineella. Aivan huippu esim. kesän morsiammille!

Tässä vain pari uutuutta, lisää nähtävillä studiolla. Palvelu-uutuuksiakin on, niistä lisää Pääsiäisen jälkeen!

Pääsiäisen ajan aukioloajat:

ti 20.3 klo 10-17
ke 1.4. klo 10-17
to 2.4. klo 10-17
pe 3.4. Pitkäperjantai suljettu
la 4.4. klo 10-14
su 5.4.-ke 8.4. suljettu
to 9.4. -> normaalit aukioloajat

ElinaK

 

Mukavaa Pääsiäisen aikaa kaikille! //ElinaK

 

30.3.2015

Tämä osui mun nauruhermooni, joten pakko jakaa kuva facebookin lisäksi myös täällä :)

Starglitter

Eikös se niin mene, että mitä et voi piilottaa, niin korosta! Mukavaa viikonalkua kaikille! //ElinaK

 

23.3.2015

Nyt on pakko söpistellä, ja hehkuttaa että kuinka kivaa mun työni on :) mutta nyt on kevät joten se mulle sallittakoon! Minulla on ollut ilo ja kunnia pitää meikinopastusryhmiä monille erilaisille ja eri kokoisille naisporukoille, on ollut työporukoita, äiti-tytär & kummityttö-kummitätä yhdistelmiä, kaveri- ja polttariporukoita, virkistys- ja tyky-ryhmiä… sekä myös ihania nuoria naisia/ varhaisteinejä.

Meikkikoulu1    Meikkikoulu2  Meikkikoulu6

Meikkikoulut ja meikinopastukset räätälöidään aina ryhmän mukaan, joskus saatetaan keskittyä enemmän ihon pohjustukseen tai silmiin, mutta yhteistä kaikille meikinopastuksille on kuitenkin se, että aina tehdään täysi meikki, eli asiakas voi tulee studiolle au naturel, mutta lähtee liikkeestä haluamansa meikki kasvoillaan. Nuorten tyttöjen meikkikoulu ei tietenkään ole sisällöltään ihan sama kuin aikuisten naisten, näissä meikkikouluissa puhutaan hieman enemmän ihon hoidosta, yksi hyvä muistisääntö on “jos jaksaa meikata, jaksaa myös puhdistaa meikin pois”.

Meikkikoulu2    IMG_3700  Meikkikoulu5 IMG_3620 IMG_3632

Tämä sääntö pätee ihan kaiken ikäisiin naisiin :) Studiolle onkin tässä kevään aikana tulossa uutuuksia, pian studiolta voit hankkia myös laadukkaat ihonhoitotuotteet puhdistuksesta aina kosteutukseen saakka. Pysy kuulolla ja seuraa facebook ja www-sivujamme…

Meikkistudio

Aurinkoista kevään alkua,

//ElinaK

 

29.1.2015

Onko teillä joskus hajonnut juuri SE lempiluomiväri tai -puuteri? Mennyt palasiksi ja vaikka kuinka itselleen uskottelee, että hyvä tämä vielä on, niin hei, eihän se nyt oo. Lopulta se sitten leviää meikkipussin pohjalle ja kaikki muutkin meikit ovat pölyn peitossa… Juu, tuttua hommaa myös mulle! :)

Mä olin jo heittämässä uudehkoa kulmakarvaväriä pois, kunnes tajusin että nyt onkin loistohetki kokeilla kikkaa mitä ympäri nettiä on hehkutettu. Nimittäin puuterimaisen meikin korjausta alkoholilla! Jep, luitte oikein!

Puuterimaisen meikkituotteen korjaamiseen tarvitset siis vain alkoholia, mä päätin tehdä tämän kokeen Septidinillä. Tässä surulliselta vaikuttava alkutilanne… niin helposti vois lentää roskiin…

1. Aloitus   1. Septidin

Korjaushommiin!

1. Murskaa loputkin ehjät palaset

1. Murskaa

 

2. Kaada sekaan Septidiniä ja sekoita tasaiseksi massaksi

2. Sekoita

(tässä maltti on valttia, minä kaivoin murujen sekaan pienen kuopan ja täytin sen. Vaikka kuinka yritin sekoittaa, niin mitään ei tapahtunut. Puuteri tuntui vain hylkivän alkoholia. Vastasin välissä puhelimeen, ja kas, puhelun jälkeen Septidin oli sekoittunut puuteriin. Lisäsin vielä hieman alkoholia ja sekoitin tasaiseksi massaksi.)

3. Levitä massa rasiaan tasaisesti

3. Tasoita

 

4. Paina ylimääräiset alkoholit paperiin

4. Paina paperiin 1    4. Paina paperiin 2

 

5. Anna kuivaa yön yli, ja JEE! Seuraavana päivänä tuote taas ”käy ja kukkuu”

5. Valmis

Aivan loistokikka!  Nyt vaan mietin että kuinka monta roskiin lentänyttä meikkituotetta olisin voinut pelastaa…

//ElinaK

pssst. Jos meikkipussi kaipaa päivitystä niin tutustu Meikkistudion ElinaK:n verkkokauppaan TÄSTÄ.

 

 

16.1.2015

Huh hulinaa! :) Meikkistudion vuosi on startannut vauhdikkaasti! Tilaisuuksia, tapahtumia, juhlameikkejä siellä ja täällä… ah, ihanaa kun arki rullaa pyhien jälkeen!

Heti alkuvuodesta kuvausryhmä piipahti studiolla, Elinaa kuvattiin nelosen “Jaksa Paremmin” -ohjelmaan, huh oliphahan erikoista olla kerrankin kameran etupuolella. Yleensä kun kuvauksissa tulee haahuiltua siellä linssin takapuolella ja kytättyä että kiiltääkö se otsa tai töröttääkö hiukset väärin.

Kuvaus   Kuvaus2

Nyt ei erikseen maskeeraajaa mukana ollut (kas kummaa) joten jouduin luottamaan kuvaajan sanaan, että otsani ei kiillä eikä huulipunaa ole hampaissa. Toivottavasti näin! :) Infoan kyllä että koska spotit tulevat ulos telkkarista, niin pääsette tekin katsomaan mitä ruudussa tarinoin :)

Tulevana viikonloppuna studion löydät Suomen Häämessuilta Tampereen Messukeskuksesta. Oman ständin lisäksi Meikkistudio ElinaK:n kädenjälkeä pääset ihailemaan “The National Wedding Showssa”, jonka meikeistä ElinaK assareineen vastaa. Näytökset la klo 12 & 16, su klo 12 & 15.

Meikkisuunnitelma  Häämessut

Tervetuloa messuilla ja tulkaahan moikkaamaan, jos olette liikenteessä! Mä lähden ny rakentamaan messuosastoa! :)

Roudaus

//ElinaK

 

3.1.2015

Meikkistudio ElinaK kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan tapahtumarikkaasta 2014 vuodesta, ja menestystä vuodelle 2015! Samalla sykkeellä jatketaan… :)

Alkuvuoden 2015 aukioloajat ovat Loppiaisen takia hieman poikkeukselliset, lisäksi studio on yhden ylimääräisen päivän suljettuna sillä studiolla kuvataan kauneusalan spotteja “Jaksa Paremmin” -ohjelmaan… Tästä lisää myöhemmin! :)

Meikkistudio ElinaK on alkuvuodesta 2015 avoinna seuraavasti:

ma 5.1. suljettu

ti 6.1. suljettu, Loppiainen

ke 7.1. suljettu

to 8.1. klo 10-17 ..> paluu arkeen ja normaaleihin aukioloaikoihin….

2015

Kaikkea uutta ja jännittävää on siis luvassa, mutta myös vanhoja hyväksi havaittuja juttuja, kuten Tampereen Häämessut helmikuussa joissa studio on mukana viime vuoden tapaan. Meikkistudio ElinaK vastaa morsiuspukunäytöksen meikeistä, luvassa on myös häämeikkidemoa ja hulinaa messuosastolla. Lisäksi Meikkistudio ElinaK on mukana myös Suomen Häämessuilla tammikuussa 17.-18.1. Tampereen messu- ja kongressikeskuksessa… eli meille Tamperelaisille tutummin: Pirkkahallissa. Myös näillä messuilla Meikkistudio ElinaK vastaa näytökksen meikeistä ja ständillä on myös pikameikkejä ja muuta mukavaa. Stay tuned!

Kaikista tapahtumista kerromme lisää sekä täällä että facebook- sivuilla.

Mikäli haluaisitte jonkun tietyn meikkidemon tai muita tiettyjä juttuja tänne blogiin niin lähetättehän toiveenne joko yhteydenottolomakkeen kautta, tai sähköpostilla. Kiitos!

//ElinaK

 

 

23.12.2014

Meikkistudio ElinaK toivottaa Leppoisaa Joulua kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen!

//ElinaK

keep calm and wear lipstick

Meikkistudio ElinaK on suljettu ma 22.-su 28.12. välisen ajan, avoinna välipäivinä

ma 29.12 klo 10-17, ti 30.12. klo 10-17 ja ke 31.12 klo 10-15.

 

 

3.12.2014

Meikkistudion palvelutarjonta laajenee! Nyt uutuutena kulmien 3D kestopigmentointi! Ja voi poijjaat, eiku tyttäret..  nyt kaikkien naisten kulmahuolet on ratkottu. 3D kulmakarvatekniikka on hellävaraisempi kuin perinteisellä konetekniikalla tehty pigmentointi, 14 pientä rinnakkaista neulaa takaa luonnollisen lopputuloksen. Karvat pigmentoidaan käsipelillä ns. karva tekniikalla eli karva kerrallaan. Väri pysyy iholla 1-3 vuotta. Mä olen jo koukussa! :) Harmi kun itselleen voi tehdä pigmentointia, eikä ripsienpidennyksiä… “suutarin lapsilla ei ole kenkiä” vai miten se meni? Onneksi meikkiä voi omiinkin kasvoihin sutia! Yeah!

Lisätietoja ja kuvia 3D pigmentoinnista löydät TÄSTÄ linkistä! Tutustu, ihastu ja kysy lisää jos herää kysymyksiä! Vastailen mielelläni kaikkiin mahdollisiin lisäkysymyksiin.

Nyt pitää alkaa paketoimaan pieniä lahjoja, Meikkistudio ElinaK viettää huomenna asiakkaittensa kanssa pikkujouluiltaa ja su 7.12. Meikkistudion löydät Tampereen Messu- ja kongressikeskuksen Mega Outlet -tapahtumasta klo 10-18. Lisätietoja tapahtumasta TÄÄLTÄ! Tiedossa paljon hyviä tarjouksia, 3D pigmentoinnin esittelyä, ilmaisia pikameikkejä, arvontaa jne jne. Eli hulinaahulinaa! :) Tulkaahan moikkaamaan!

//ElinaK

 

16.11.2014

Yksi tämän työn parhaita puolia on sen vaihtelevuus! Aamulla kun herää, niin ei ikinä voi tietää mitä tapahtuu, millaisia asiakkaita istuu meikkipenkkiin tai tulee meikkikouluun, millaisia yllättäviä työtarjouksia tulee ihan puskista :) Yksi nopea ja hieman puskista tuleva yllättävä työtarjous tuli Nenäpäivä showsta, johon kaipasivat sini-valkoista vartalomaalausta.

Yleensä koko bodyn maalaukseen varataan kisoissa se 4-5 tuntia, mutta tähän caseen oli varattu aikaa vain tunti! Noh yksin urakka olisi ollut aikamoinen, joten pyysin mukaani Maanoa. Maanon kanssa sitten kerättiin kimpsut ja kampsut, ja laitettiin hösseliksi. Tunnissa me sudittiin sini-valkoinen outo mies suoraan Nenäpäivä shown lähetykseen 6.11. ps. ehdittiin sutimisen lomassa ottaa pakolliset selfietkin :D

Nenäpäiväshow1    Nenäpäiväshow2

Pikkujoulukausi on alkanut, ja jos vielä oma kaveri/työporukalla pikkujouluohjelma on hakusessa, ei hätää! Meikkistudion huippusuosittuun Meikkikouluun on vielä muutama vapaa aika jäljellä:

ke 3.12. klo 17-19
to 4.12. klo 17-19
ke 10.12. klo 17-19
to 11.12. klo 17-19

Opi kauniin päivä/juhlameikin teko yhdessä ystävien kanssa. Tuotteet ja siveltimet tulevat talon puolesta, joten Sinun tarvitsee tuoda paikalle vain itsesi ja ystäväsi. Kerää oma ryhmä ja varaa aikasi pian!

Meikkikoulu 4-8 hengelle, 29 €/ hlö. Kesto 2 h. Varaukset: elinak@elinak.fi tai gsm. 045-160 1240.
Meikkistudio ElinaK, Kuninkaankatu 31, 33200 Tampere

//ElinaK

Meikkistudio ElinaK

 

31.10.2014 Hauskaa Halloweenia!

 

Tein meikkitutorial videon ihanan kummityttöni Annin 8 v. kanssa <3 Ollaan Annin kanssa tehty aikaisemmin pari meikkivideota, kuten bilemeikki ja kesämeikki. Kaikki nämä videot ovat nähtävissä Meikkistudion facebook -sivuilla. Linkki sivuille tästä:

Meikkistudio Elina K/ Meikkaaja-maskeeraaja Elina Kymäläinen

Meillä oli Annin kanssa hauskaa tätä videota kuvatessa, toivottavasti hyvä fiiliksemme näkyy ja jopa tarttuu! Viettäkäähän hauska Halloween… (eikä Pääsiäinen, niinkuin Anni videolla sanoo :D )

//ElinaK

 

26.10.2014 Juhlameikki tutorial. Viisitoista askelta juhlameikin tekoon.

Edellisessä blogikirjoituksessa mainitsin, että annoin koulukuvameikkivinkkejä Aamulehdelle. Meikkistudion asiakkailta tuli toive, että tekisin samanlaisen vinkkilistan koskien juhlameikkiä. Joten tässä juhlmeikkivinkit, olkaapa hyvä!

Juhlameikki1

1. Pohjusta kasvot Make Up Base -meikinopohjustuvoiteella. Levitä base sormin, käytä pyöriviä liikkeitä. Base tasoittaa ihoa, pitää sen mattapintaisena ja kiinnittää meikin paikoilleen.

2. Levitä meikkivoide meikkivoidesiveltimellä. Muista levittää meikkivoide myös aivan alaripsien tyveen sekä koko liikkuvalle luomelle.

 

Juhlameikki2

3. Lisää valokynä. Valokynällä voi peittää tummia silmänalusia sekä korostaa kasvojen korkeimpia kohtia. HUOM! Tarkemmat ohjeet valokynän käyttöön saat Meikkikoulussa, pikkujoulukaudelle löytyy vielä muutamia vapaita päiviä! Kerää oma ryhmä (4-8 hlöä) ja varaa oma meikkikouluaikasi pian! Kesto 2 h, 29 e/ hlö.

4. Puuteroi kasvot värittömällä irtopuuterilla. Kuulaan ja raikkaan pinnan saat, kun levität puuterin isolla puuterisiveltimellä. Käytä pyöriviä liikkeitä. Muita puuteroida myös leukalinja.

 

Juhlameikki3  Juhlameikki4

5. Korosta kulmakarvojasi. Kulmakarvojen sävy saa olla yhtä tumma, kuin tummin aste hiuksissasi on. Tarkista kulmakarvojen oikea mittasuhde.

6. Levitä luomille Sensitive Eye Shadow Base – luomivärinpohjustusvoide. Pohjustusvoide kiinnittää luomivärin ja tuo värin oikean pigmentin esiin. Levitä myös alaluomelle.

7. Aloita luomivärin levitys vaaleimmasta väristä. Levitä vaaleaa luomiväriä liikkuvalle luomelle, noin silmän puoleen väliin asti.

 

Juhlameikki5

8. Korosta silmän ulkonurkkaa tummimmalla sävyllä.

9. Häivytä tumman ja vaalean värin rajaa välisävyllä.

10. Rajaa silmät tummalla luomivärillä myös alapuolelta. Käytä tähän viistopäistä sivellintä. (samaa sivellintä voit käyttää myös kulmavärien kanssa) Luomivärillä tehty alarajaus on pehmeämpi kuin kynällä tehty. Luomivärinpohjustusvoiteen avulla myös alarajaus pysyy paikoillaan.

11. Tee silmän ylärajaus ja levitä pari kerrosta ripsiväriä. Anna ripsivärin kuivua kerrosten välissä.

 

Juhlameikki6   Juhlameikki7

12. Tee varjostukset aurinkopuuterilla. Levitä aurinkopuuteria kevyesti myös leukalinjaan, muista hyvä häivytys kohti kaulaa.

13. Levitä poskipuna valon ja varjon väliin. Vinkki! Aloita levitys hiusrajasta, näin vältyt “omenaposkelta” eli punaisin kohta ei tule keskelle kasvoja vaan jää hiusrajaan.

14. Levitä huulipunan pohjustusvoide sekä rajaa huulet. Rajauksen jälkeen väritä huulet kevyesti rajauskynällä.

15. Lisää huulipuna. Tarkimman lopputuloksen saat käyttämällä huulipunasivellintä. Make Up Factoryn huulikynissä on myös sivellin mukana.

TADAA! Meikki on valmis! :) Meikissä käytetyt sävyt ovat syksyn trend look sävyjä. Laadukkaisiin Make Up Factory meikkeihin ja uutuus tuotteisiin pääset tutustumaan Meikkistudio ElinaK:ssa, Kuninkaankatu 31, 33200 Tampere tai verkkokaupassamme.

Juhlameikki8

Tänä vuonna sekä silmät että huulet saavat näkyä. Silmän alarajaus on ehdoton varsinkin, jos käytät silmälaseja. Alarajaus tuo silmät enemmän esiin.

Yllä olevia vinkkejä pääset harjoittelemaan MUF Meikkikoulussa, kesto  2 h. Jokainen pääsee tekemään oman meikin ammattimeikkaajan avustuksella. Jokaiselle valitaan oikeat värisävyt ja tuotteet. Hauska tapa viettää vaikkapa pikkujouluja, naisten iltaa tai TyKy-päivää. 2-3 hlöä 35 e/hlö, 4-8 hlöä 29 e/hlö. Myös isommat ryhmät mahdollisia! Varaukset elinak@elinak.fi tai gsm. 045-160 1240.

Mukavia meikkihetkiä! //ElinaK

*****

22.10.2014 ”Metsään on tullut jo syys, lohduton yön hämäryys” Syksy on tullut, ja vaikka yön hämäryys tuntuu jatkuvan aamusta iltaan saakka,niin ei auta masentua. Iloa päivään voi vaikkapa hakea uudella huulipunalla!

Juhlameikki

Asiakkaan huulilla sävy 42. Katso lisää huulipunien sävyjä verkkokaupastamme TÄSTÄ! 

Samaan tahtiin kun illat pimenee, niin syksyn meikkitrendit tummenee. Tänä pikkujoulukautena on ok, että sekä silmät että huulet ovat tummat. Vihdoinkin vanhat normit ”panosta joko huuliin tai silmiin” voi nakata romukoppaan. Miksei saisi korostaa molempia jos se on sun oma juttu… toki niin ei tarvitse tehdä jos tuntuu, että luonnollisempi look on enemmän sinua.

ElinaK antoi hiljattain meikkivinkkejä Aamulehdelle koulukuvameikkiin, että Kaupparuuduille juhlameikkiin.

Meikkistudio ElinaK    Juhlameikki ElinaK  http://kaupparuudut.fi/portfolio/elinak/

Kaikkein tärkeintä meikkauksessa kuitenkin on, että Sinä itse viihdyt omassa lookissasi olipa se sitten millainen tahansa.

Kaikenlaisia lookkeja nähtiin myös I love me-messuilla joiden yhteydessä kilpailtiin sekä vartalomaalauksessa että maskeerauksessa. ElinaK otti osaa molempiin kilpailusarjoihin. Body Paintingin aiheena oli ”Satujen maailma” ja maskeerauksessa ”Supersankarit -hyvät, pahat ja rumat”.

ElinaK:n bodytyö ammensi ideansa Pan´s Labyrinth elokuvasta ja supersankari hahmo oli Pilvikartasto -elokuvan innoittama.

ElinaK  ElinaK  maskeeraus ElinaK

Tällä kertaa kisoissa ei kuitenkaan tullut kisamenestystä :/ mutta oli oikein mukava tavata kollegoja ympäri Suomen ja nähdä minkälaisia kisatöitä muut tekivät.

Syksy tietää myös pikkujouluja! Tip-tap… ihan vielä ei kuitenkaan viitsi studion ikkunaan kuusia viritellä, vietetään nyt ensin Halloween ja sitten kaivetaan kuuset ja joulukoristeet varastosta. Mulla onkin teille tiedossa yksi Halloween yllätysvideo… mutta siitä enemmän ensi viikolla ;)

Muistakaa pukea lämpimästi päälle ettette vilustu syksyn viimoissa!

//ElinaK

ps. pikkujoulukauden meikkiaikoja varataan koko ajan, jos vielä haluat ammattilaisen käsittelyyn niin varaathan oman aikasi pikaisesti!

******************

Meikkistudio ElinaK 1 v. 16.9.2014

Ei voi kuin ihmetellä, että vuosi on mennyt siitä kun studio avasi ovensa. Aika on mennyt niiiiiin nopeasti!

Meikkistudio ElinaK 2.9.2013     Meikkistudio ElinaK 2.9.2014
Kyllä vieläkin muistan sen tunteen, kun remontin jälkeen otin pahvit ikkunoista ja ihmettelin, että
“oho, kylläpä kaikki ihmiset ovatkin lähellä ikkunaa” :) Nyttemmin ei ohikulkijoita juuri ehdi noteerata,
olen tietysti olen vain tyytyväinen kun joku jää ihastelemaan studion ikkunaa.
Studion synttäreitä juhlittiin koko viime viikko, pirteät ElinaK flyerinjakajat näkyivät keskustassa joka päivä! Kiitos yhteistyöstä Sparkling Stars.
Meikkistudio ElinaK
Studiolla ti-la oli vaihtuvia tarjouksia ja kulmien värjäys vain 5 e, ke ilmainen meikkikoulu ja lauantaina Tampereen keskustassa jaettiin 100 kpl ruusuja joissa oli arpakuponki studiolle.
Viikko sisälsi siis paljon hulinaa ja actionia! Samaa voi sanoa koko kuluneesta vuodesta,
kiitos kaikki vuoden aikana asioineet asiakkaat, ystävät, tuttavat ja hengessä mukana olijat!
Olen otettu kaikista kauniista sanoistanne ja saamistani synttärilahjoista! <3
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Pidetään sama hyvä meininki ja rento asenne jatkossakin!
Meikkistudio ElinaK
Yritän tätä blogiakin päivittää tästedes tasaisemmin! :)
Tällä viikolla täällä Tampereella vietetään Kuninkaan Päivää to 25.9.-su 28.9.
Silloin suuressa osassa Tamperelaisia yrityksiä on huipputarjouksia ja tapahtumia, menossa mukana myös Meikkistudio ElinaK. Arvatkaas kuka vastaa tänä vuonna Kuninkaan meikkauksesta? ;)
Kuninkaan Päivä 2014
Tässä vähän esimakua lookista Moro-lehden kuvauksia varten.
Stay tuned! Kuninkaan Päivän tarjouksista kerron tarkemmin täällä blogissa
ja facebook sivuilla. Joko tykkäät studion facebook sivuista?
//ElinaK

 

 

13.8.2014

Oho, joko se kesä meni? ”vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä” eikös se biisi niin sano. Uskotaan siihen!

Elokuu on käynnistynyt vilkkaasti, Meikkistudio ElinaK on ollut ahkerasti mukana erilaisissa tapahtumissa ja tuotannoissa. Syksylle on suunnitteilla muutamia tapahtumia joissa Meikkistudio ElinaK on esillä, niistä infoillaan täällä www- ja facebook -sivuilla. Joko olet muuten käynyt tykkäämässä Meikkistudion facebook sivuista? Facebookissa kerrotaan myös Meikkistudion tuote- ja palvelutarjouksista. Kannattaa siis käydä tykkäämässä!

Su 10.8. vietettiin Hämeenpuiston Puistofiestaa jossa Meikkistudiolla oli oma piste, jossa ElinaK assareineen teki pikameikkejä ja kulmien kestovärjäystä.

Puistofiesta1   Puistofiesta2

Elina piti myös kaksi ilmaista meikinopastusta, jotka herättivätkin runsaasti kiinnostusta ja ihmiset kerääntyivä Meikkistudion teltan ympärille kuuntelemaan meikkivinkkejä.

Puistofiesta3   Puistofiesta4

Ilma oli loistava, (ennen vesisadetta) ja fiilis korkealla! Kiitos assarit Jaana, Anna ja Rosa!

 

Musiikkivideoita on elokuun alussa kuvattu jo parikin kappaletta, valitettavasti vielä en voi kertoa niistä enempää kuin että kaksi uutta mahtavaa biisiä on kohta kaikkien radioasemien soittolistalla, erityisesti SuomiPopin… ;)

Ohessa hieman making of fiiliksiä kuvauksista.

Bändi1   Bändi2

Bändi3  Bändi4   Bändi5   Bändi6

 

Syyskuun alussa julkistetaan Make Up Factoryn syyskauden meikkitrendit, ja voi että mitä nannaa onkaan tulossa! I like!

MakeUpFactory

Tummia, värikylläisiä sävyjä 20-luvun henkeen! Tässä pieni ennakkomaistiainen lookista. Look ilmestyykin juuri sopivasti ennen Meikkistudion 1 v-synttäreitä! Juhlahumua on siis pian luvassa, siitä infoillaan pian! :)

//ElinaK

 

31.7.2014

Do what you love

Heinäkuussa Meikkistudiolla on raikunut nauru, ilon kiljahdukset ja onpa muutama kyynelkin vierähtänyt, onneksi kuitenkin onnen/ ilon kyynel! Yllätettyjä polttarisankareita, jännittäviä morsiamia, iloisia juhlavieraita, uusia artistituttavuuksia, kauneuskilpailijoita sekä tietysti monia muita meikki- ja kauneusasiakkaita: niistä oli Meikkistudion Heinäkuu tehty! :) Meikkistudiolla onkin ollut ilo olla monen tärkeässä juhlapäivässä mukana.

IMG_1351

Polttarit    IMG_1693

IMG_4305  IMG_4269

10521328_671678536248512_7737395812875020118_n

Miss Hullu Poro Open Finalistit 2014, Kuva: Teemu Leppänen Photography, Hiukset: Herstyler Koskikeskus, Meikki: Meikkistudio ElinaK/ ElinaK

 

Kesällä meikkaamisen ja ehostamisen avainsana on helppous. Joka päiväistä ehdostamista helpottaakin kesällä (ja miksei muutenkin) esim. ripsienpidennykset tai kynsien geelilakkaus. Meikkistudio käyttää kevyitä minkkiripsiä, joilla lopputulos on luonnollinen, mutta näyttävä. Monet kestoripsien käyttäjät sanovat, että he säästävät tärkeitä minuutteja aamusta, kun töihin voi lähteä lähes suoraan sängystä. Yleisin huoltoväli ripsissä on 3-4 viikkoa.

Ripset1 Ripset2

Geelilakka kestää sormissa kolmisen viikkoa ja varpaissa jopa 7 viikkoa! Geelilakalla voi tehdä myös perinteisen ranskalaisen lakkauksen, myöskin kaikenlaiset kuvioinnit ja koristeiden lisääminen onnituu. Oma suosikkini on varpaan kynsien geelilakkaus, aina voi huoletta laittaa jalkaansa sandaalit, eikä tarvitse miettiä että onko varpaiden lakka lohkeillut tai kulunut.

GelishTipCardFINAL-copy

Meikkistudio on käyttää geelilakkauksiin Harmony Gelish geelilakkoja, jotka on valittu Amerikan nro.1 geelilakoiksi. Meikkistudion valikoimista löytyy monta ihanaa väriä, on mattaa, glitteriä, helmiäistä, läpikuultavaa, metallinhohtoa… Helppoa sen olla pitää, enkös juuri niin sanonut :) Tässä nopea viiden kohdan info, miten saat myös itse tehtyä raikkaan ja kestävän meikkipohjan:

Meikkipohja

1) Levitä n. 1 painallus Make up Basea kasvoille, kuten kasvovoidetta.

2) Levitä All Natural Foundation -meikkivoide siveltimellä. Näin saat ohuen mutta tasaisen pohjan. ***All Naturalin koostumus on kuin tehty kesämeikkiin: kevyt ja ilmava. Nestemäinen meikkivoide levittyy ohuelti antaen silti tasaisen lopputuloksen.

3) Lisää Light Reflecting Concealer valokynää silmien alle, kulmaluulle ja poskipäiden korkeimpaan kohtaan.

4) Kiinnitä pohjameikki Fixing Powder irtopuuterilla. ***Kevyen lopputuloksen saat kun käytät levittämiseen isoa puuterisutia!

5) Lisää aurinkopuuteri ja poskipuna. HUOM! Jos täytyy valita kumpaa tuotetta käytät, käytä poskipunaa. Poskipuna tuo raikkautta ja pirteyttä kasvoille kun taas pelkkä aurinkopuuteri näyttää helposti tunkkaiselta.

Ihania kesäpäiviä, //ElinaK

We love summer

3.7.2014

Heinäkuu on startannut varsin syksyisenä, mutta jaksetaan uskoa että vielä se aurinko ilmestyy! Ennen varsinaisten rusketusraitojen hankintaa, kesän hehkua voi hankkia purkista. Ah, ihanaa olla nainen! :)

Lämmintä auringonhehkua saat Broze Luminizer aurinkopuuterilla.

BronzeLuminzer no.30

- pyörittele aurinkopuuteri kevyesti koko kasvoille isolla puuterisudilla

(joko olet testannut pehmeitäkin pehmeämpiä Real Techniques siveltimiä?) – lisäksi tee kevyt varjostukset poskiluiden alle, (korvan keskikohdasta kohti suupieltä) näin saat poskipääsi kauniisti esiin. – lopuksi voit sipaista aurinkopuuteria leukaluun alapuolelle, aina korvasta korvaan asti. Muista häivyttää kaulalle ettei tuli selvää rajaa. Tällä kikalla saat kasvosi erottumaan kaulasta, etkä näytä kaulattomalta pötköltä :) Lopullisen täydellinen kesähehkun saat minun suosikkituotteella: Skin Luminizer -valopuuterilla. Yksi hujaus vaan ja huippumallihehku on valmis. Tuote ei sisällä glitteriä, mutta hehkua ja sähinää sitäkin enemmän. Ja voi kuulkaas, että toimii! Tämä tuote kuuluu sarjaan ”Arjen pientä luksusta”.

make-up-factory-skin-luminizer

- sipaise Skin Luminizeria poskiluun korkeimpaan kohtaan, aina hiusrajasta asti. – kokeile myös kevyesti kulmakarvan päälle, korkeimpaan kohtaan. Näin saat nopeasti kevyen kulmakarvan liftauksen ilman botoxia tai kirurgin veistä. – avoimen kesämekon/ topin kanssa korostaa kevyesti solisluita sekä olkapäitä. Toimii! Ja lopuksi voit kokeilla valopuuteria myös huulten korostamiseen: - kehystä huulten amorinkaari valopuuterilla (aloita kevyesti (aina saa lisättyä) esim. huulipunasudilla) Muista hyvä häivytys, ettei tule “maitopartaa”!  Voit tehdä kevyen korostuksen myös alahuulien ulkoreunaan, n. sentin matkalta suupielistä. Nyt huulipunasi näyttää vieläkin paremmalta, eikö? Näitä ja monia muita ihania tuotteita löydät Meikkistudio ElinaK:sta, Kuninkaankatu 31, Tampere tai verkkokaupastamme. Tervetuloa hypistelemään tai surffaamaan verkkokauppaan!

Tai jos olet kiinnostunut saamaan lisää meikkivinkkejä, niin huomaathan että heinäkuussa MUF Meikkikoulun varanneelle varaajaetuna Make Up Factoryn tuotepaketti. Meikkikoulu 4-8- hengelle 29 €/ hlö. Kesto 2 h. Hauska tapa oppia uutta ja insipiroitua yhdessä ystävien kanssa! Loistoidea tyttöjen iltaan, polttareihin, synttäreille tai ihan muuten vaan! //ElinaK

23.6.2014

Juhannuksen jälkeen ElinaK oli mukana Aino Sunin ”Seuraava Taso” lyhytelokuvan kuvauksissa. Leffaa kuvattiin viikon ajan upeassa kartanossa Tampereen Lielahdessa. Hieman aavemainen kartano olikin oiva miljöö hieman spookyyn tarinaan.

IMG_1535    IMG_1529

ElinaK vastasi leffan maskista ja hiuksista. Tämä olikin kiva projekti sillä pääsin työstämään perusmeikkien lisäksi myös hieman erikoisempia juttuja, kuten vanhennusta ja sairauksia. Lisäksi hieman peruukkijuttuja ja muuta extraa. Sorry, kaikkea ei voi paljastaa, näette sitten syksyllä 2014, kun leffa tulee ensi-iltaan, tässä kuitenkin vähän esimakua making of kuvien muodossa. Leffan pääosissa nähdään Emil Kihlström ja Emilia Pokkinen. Tuotanto Wacky Tie Films.

IMG_1530    IMG_1579

//ElinaK

 

11.6.2014

K-E-S-Ä! <3 Kesä ja kärpäset, meikkistudio ja juhlameikit kuuluvat yhteen :) Meikkistudiolla onkin ilo olla monen tärkeässä päivässä mukana. Oli sitten kyseessä valmistujaiset, kesäjuhlat tai häät, niin ammattilaisen tekemä meikki kestää aina pikkutunneille saakka, eikä meikistä tarvitse sen enempää huolta kantaa.. valuuko ripsari, onko luomivärit paikoillaan… Kesämeikki hehkuu kuulaana ja raikkaana, paksut ja peittävät meikkivoiteet voi nakata hetkeksi sivuun ja käyttää ihon sävyn tasoittamiseen kevyitä meikkivoiteita, kuten Oil free tai All Natural, molemmat peittävät pienet ihovirheet, mutta lopputulos on kuulas.

Elli     Juhlameikki3  Anu

Luomilla kestosuosikki ruskea on saanut rinnalleen ihania täytesävyjä kuten vanhaa roosaa, kultaa ja persikkaa. Kuumina kesäpäivinä tärkeä juttu on myös luomenpohjustus, Sensitive Eye Shadow base kiinnittää luomivärin paikoilleen, ei tarvitse huolehtia että onko luomiväri mystisesti kadonnut johonkin tai onko se yhtenä viivana luomivaossa… tuttu juttu jokaiselle meille. Sipaise luomenpohjustusta ison nuppineulan pään kokoinen määrä ennen luomiväriä,päälle luomiväri, voin luvata että meikki pysyy. VINKKI! Levitä pohjustus myös alaluomelle ja tee silmän alarajaus luomivärillä, saat rajauksesta pehmeän, mutta kestävän. Huulissa kesän ehdoton ykkösjuttu on huulivoide joka on huulipunan-, rasvan- ja kiillon sekoitus. Koostumus on todella pehmeä ja hoitava, tuntuu että huulissa olisi huulirasva, ja mikä parasta, tuotteessa on myös suojakerroin 15. Täydellinen kesäpuna!

 

Glossy Lip Stylo -huulivoidetta löytyy kuudessa upeassa sävyssä, sävyistä löytyy nudet, rosa, pinkki, punainen ja kesän muotitietoisen valinta, upea oranssi. Poskille kevyt sipaisu aurinkopuuteria, ja poskiluulle valopuuteria. Avot, ja eikun ulos nauttimaan auringosta! Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa tai tule studiolle paikan päälle ihastelemaan! Aurinkoisia kesäpäiviä! //ElinaK

28.5.2014

Viikot menee niin, että hyvä kun perässä pysyy! Mutta täällä ollaan, kesäjuhlat: valmistujaiset, häät ja muut juhlat pitävät meikkikäden hyvässä iskussa :)  Kesätapahtumia riittää ja yksi loistava kesän aloitus oli su 18.5. silloin järjestettiin Muotikirppis Tampereen Pakkahuoneella. Ennen tapahtumaa lupaisin Meikkistudion Facebook sivuilla  hulinaa ja huulipunaa koko päiväksi, eikä tullut valehdeltua. Ennen tapahtuman alkua jonoa oli kertynyt useamman sata metriä. Kävijöitä tänäkin vuonna oli lähes 2000 hlöä.

10367601_789776201046463_700016221249021957_n

Meikkistudion ständillä halukkaat saivat ottaa pikameikin, lisäksi studiolla oli oma Instagram kuvakisa, kaikkien pikameikistään kuvan ottaneiden kesken arvotiin meikkikoulu kahdelle hengelle. Onnea voittajalle!

10298893_789776491046434_2316614065082026532_n    10360239_789776121046471_6462934578678808340_n

Kiva päivä! Kiitos kaikille ständillä kävijöille. Kävitkö Sinä tänä vuonna Muotikirppiksellä?

10269427_623056351119505_850825624187696186_n

//ElinaK

15.5.2014

“Tipi-tii, tipi-tipi-tipi-tii…kevät on vallaton”. Varsin vallaton oli myös Meikkistudion viime viikko, mukaan mahtui mallikuvauksia studiolla, musavideota, muotinäytöstä, kuvaus- ja häämeikkiä +tietysti sitä perustyötä Meikkistudiolla. Ei voi muuta sanoa, kun että I love my job! <3 Olen tehnyt jo lähes parisen vuotta yhteistyötä Fashion Model Agency mallitoimiston kanssa, maanantaina kun liike oli kiinni, niin oli hyvää aikaa tuunailla studiolla malleja kuvauskuntoon.

IMG_1174       IMG_1154

Viikonloppuna kuvattiin musavideota Tampereella, valitettavasti en vielä voi enempää paljastaa, että kuka-mitä-missä, mutta sen verran voin sanoa, että energiaa riitti :) Lisäinfoa tulossa pian! :) Alkuviikolla, ma 13.5. meikkasimme Fashion 4 Wheels -muotinäytöksen Tampereen Koskikeskuksessa. Kyseessä oli Vammaisten lasten ja nuorten säätiön järjestämä muotinäytös. Meikkistudio ElinaK (Elina ja Sinna) meikkasi ja kampasi kaikki näytöksen mallit. Aivan huikeaa, että myös tällaisia muotinäytöksiä järjestetään. Vaatesuunnittelijat Kaisa Mäkitalo ja Ylikoski ovat suunnitelleet vaatteet Vamlasin ja Ruskeasuon nuorille heidän toiveitaan kuunnellen.

F4W Tampere 13.5 - 6    IMG_1277

Esityksiä oli yhden päivän aikana kaksi, välissä ehdimme hieman lisätä punaa ja puuteria, sitten olikin jo taas showtime! Mahtava päivä!

IMG_1326    IMG_1240

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä: http://www.koskikeskus.fi/events/-/events/1292/Fashion-4-Wheels-muotinaytos-Koskikeskuksessa-13-5-2014 Tulevana sunnuntaina 18.5. järjestetään Muotikirppis Tampereen Pakkahuoneella, klo 11-16. Meikkistudio ElinaK on yksi tapahtuman yhteistyökumppaneista, ja jotakin kivaa on studion puolesta myös Goodie Bagissa, joita jaetaan 200 ensimmäisellä kävijälle. Luvassa onkin varmasti kiireinen päivä, sillä viime vuonna tapahtumassa oli 2200 kävijää! Wow! Meikkistudion osastolla ilmaisia pikameikkejä, tarjouksia sekä Insta-kuvakisa :) Lisää Muotikirppiksestä löydät ElinaK facebook sivuilta.

Muotikirppis raporttia luvassa ensi viikolla!

mk_juliste

Mukavaa viikonloppua kaikille! //ElinaK

2.5.2014

Toukokuu, jeee! Kesä lähenee hetki hetkeltä! Aurinko on vaan ihme juttu, antaa energiaa eikä työnpäivän aloitus ennen kukon lauluakaan haittaa. Toukokuuhun startattiin musavideokuvauksilla. Summeri ja Uuden Päivän Vihreät Valot -bändi kuvasivat kunnon kesärallin “Instassa”. Ajankohtaista sanomaa, sitä itsekin yrittää pysyä perässä näissä Insta ym. jutuissa. Meikkistudion löytää siis sieltä Instagramista nimellä #elinakmakeup Tässä musavideossa oli piiiiiiitkä lista esiintyjiä ja meikkisuti viuhuikin heti aamusta. Meikkien lisäksi tyttöjen hiuksiin taiteiltiin juhlakampaukset, kiire meinasti tulla, mutta onneksi meikkien kanssa jeesasi luottoassari Sinna. Lopullinen video nähdään Uudessa Päivässä, YouTubessa ja tietysti Facebookissa, tiätty! :)

           

1.5.14

Kauneus ja juhlameikkien lisäksi työskentelen erilaisten mainos-, tv- ja kuvausprojekteissa. Tässä pieni kurkistus osaan alkuvuoden projektiin joissa olen ilokseni saanut olla mukana. 04/2014 Huhtikuun lopussa kuvattiin vaate- ja korusuunnittelija Anne-Mari Pahkalan uutta mallisto, All My Poems. ElinaK vastasi mallin meikistä ja hiuksista. Lisää opullisia kuvia on nähtävissä piakkoin ElinaK:n facebook sivuilla. Stay tuned!

      

All My Poems collection Designer: Anne-Mari Pahkala & artist Annika Hiltunen Photographer: Heli Hirvelä Model: Vilma Kokkonen/ Promodel MUAH Meikkistudio Elina K/ Meikkaaja-maskeeraaja Elina Kymäläinen Glass jewelry Anne-Mari P. & Joonas Laakso Lasismi Shoes: Emmi Malmström / Super Mukava

            

03/2015

“Sheikkaa sitä mikä sul on” Maaliskuun lopussa olin mukana TCT:n uuden biisin kuvauksissa ja kyseessä on kyllä pahimman luokan korvamato, mutta hyvä sellainen! Biisi on t-o-d-e-l-l-a tarttuva ja ainakin minä tiedän mitä rallattelen koko seuraavan kesän. Kuvauksissa oli menoa ja meininkiä alusta loppuun saakka, ja väittäisin että koko crewn hyvä fiilis välittyy myös valmiiseen musavideoon. Musavideon voit katsoa tästä.

             

03/2014

Maalikuussa ElinaK pakkasi meikkipakkiinsa värejä, glitteriä, irtoripsiää, värejä ja glitteriä. ElinaK ja assari Sinna toteuttivat SIM Finlandin hiusnäytöksen meikit Helsingin Hair & Beauty messuilla Finlandia-talossa. Suti kävikin ahkeraan sillä malleja oli meikattavana 12 kpl. Meikit tehtiin kirkkailla väreillä ja ns. silmänsuurenoksella. Läheltä meikki näytti aika hurjalta, mutta suurella Finlandia talon lavalla mallit olivat ihan normaalin näköisiä :) Jälleen kerran täytyy todeta, että vaihtelevuus on tämän työn suola. Yhtenä pävänä tehdään pikkutarkkaa lähikuvan kestävää meikkiä ja toisena hurjaa lavameikkiä. I like!

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty…

             

Sinna ja Elina

02/2014 Ylen nuorten ohjelmaa “Onks Noloo?” kuvattiin Tampereella. Jakso käsitteli meikkausta, ja mikä olisikaan parempi paikka kuvata ohjelman juontoja kuin Meikkistudion tilat. Elina meikkasi juontajille ensin ns. normaalit meikit ja päivän lopuksi juontajat pääsivät rankempaan käsittelyyn, kun Elina teki juontajille KISS-meikit.

        

02/2014 Helmikuussa kuvattiin myös HH-Kiinteistöpalveluiden tv-mainos. Vaikka helmikuu oli vähäluminen ja kohtalaisen lämmin, niin ulkokuvaukset ovat silti aina ulkokuvaukset. Tuntuu, että ikinä ei ole riittävästi vaatteita päällä. Hrrr….. Ulkokuvissa on tärkeää tarkkailla näyttelijöiden neniä ja korvia, ne kun alkavat helposti punoittaa. Neniä tuleekin kuvauksissa “tupsuteltua” kerran jos toisenkin.     

02/2014 Myös tv-mainoksissa tarvitaan meikkajaa. Valitettavasti niistä mainoksista näkee missä meikkaajaa ei ole syystä tai toisesta käytetty. Korvat punottaa, iho on epätasaisen värinen ja hiukset harottaa hassusta. Yleensä yksi ja saman henkilö vastaa sekä meikkauksesta, että hiuksista. Joten myös kamman tulee meikkaajan käsissä pysyä. Helmikuussa kuvattiin pari päivää kivikautista perhettä. Uhg! Ensimmäinen päivä kuvattiin studiossa green screeniä vasten ja toinen päivä vietettiin lokaatiossa, eli ulkoisessa kuvaspaikassa. Samat näyttelijät tehtiin ensin kivikautiseksi perheeksi ja sitten heidät tuotiin tähän päivään. Mukavat päivät, on aina kiva päästä tekemään “isommalla sudilla”. Naurussa oli pidättelemistä kun näyttelijät hakivat rooliaan ja harjoittelivat kivikautista puhettaan. “mokologo…koko….ggrrrr….”

         

02/2014 Meikkistudiossa tehdään myös ahkerasti juhla- ja häämeikkejä. Vanhojen tansseja tanssittiin helmikuussa ja Meikkistudion ovi kävi tiuhaan jo klo 06:sta lähtien. Elina ja Sinna meikkasivat yhteensä 12 kpl ihania nuoria naisia, ihanissa juhlamekoissaan. Niin juhla- kuin häämeikinkin tulee olla superkestävä, Meikkistudiolla käytetään laadukkaita pohjustus- ja kiinnitystuotteita joten juhlijan ei tarvitse kantaa huolta meikistä vaan voi keskittyä olennaiseen, eli juhlimiseen :) Kesälauantait alkavat olla buukattuina, mutta joitakin yksittäisiä juhlameikkiaikoja vielä löytyy, nopeat syövät hitaat.

        

02/2014 Parasta tässä työssä on sen vaihtelevuus, yhtenä päivänä teen juhlameikkiä yksityshenkilölle, toisena pidän meikkiluentoa messuilla ja kolmantena olen mukana musiikkivideon teossa. Helmikuussa olin mukana kun superlahjakas Diandra ja Uuden Päivän Vihreät Valot -bändi tekivät yhteisen musiikkivideon.

Musavideohommat ovat kivoja, vaikkakin kuvauspäivät venyvät helposti lähes aina 12 tuntiin. Haastavinta on, että esiintyjien tulee näyttää samalta koko pitkän päivän, eli meikin ja hiusten tulee olla kestävät. Haastavaa on myös se, että aina kuvauksissa ei ole käytössä ns. normaalitelevision kokoista näyttöä, josta pääsisi katsomaan kuvattavaa kuvaa, vaan meikkiä ja hiuksia tarkkaillaan kameran pienestä ruudusta sekä tietysti kameran takaa paljaalla silmällä. Lähes poikkeuksetta kaikissa kuvauksista otetuissa kuvissa olen aika äkäisen näköinen, sillä kaukonäkösokea, kun olen niin kurtistelen kulmiani ja “kyylään” esiintyjiä vuoron perään. Meikkaajan tehtävä on pitää huolta, että jokainen kameran edessä oleva artisti tai esiintyjä näyttää yhtä hyvältä. Diandran ja Vihreiden Valojen musavideo -Reunalla- on nähtävissä tästä.     02/2014 Alkuvuosi startattiin messuilemalla. Meikkistudio oli mukana Tampereen Häämessuilla. ElinaK assareineen vastasi molempina messupäivinä 8.2.-9.2. Morsiuspukunäytöksen mallien meikeistä. Näytösmeikkien ja perusmessuständityön lisäksi ElinaK piti myös häämeikkinäytöksen messujen ohjelmalavalla. Hieman etukäteen hirvitti, kun tiedossa oli aikamoisen minuuttiaikataulu, mutta jotenkin ihmeellisesti Elina ja assaritiimi pystyi olemaan monessa paikassa yhtäaikaa. Iso kiitos assareilleni Sinnalle, Marjolle ja Helille <3

                                                

Vaikka messupäivät olivat täynnä hulinaa ja tiukkoja aikatauluja, niin ympäripyöreitä työpäiviä jaksaa, kun työ on mielekästä!

1.5.14

Moikka kaikki ja tervetuloa seuraamaan Meikkistudio ElinaK:n blogia. Studio on ollut nyt pystyssä 7 kuukautta, ja näin yrittäjän näkökulmasta aika on mennyt todella nopeasti! Vasta se oli Joulu ja nyt pian on edessä Juhannus… huh. Reiluun puoleen vuoteen on mahtunut paljon uusia tuttavuuksia, asiakkaita ja uusia yhteistyökumppaneita. Koko ajan opitaan uutta ja kehitellään uusia kuvioita, kuten nyt nämä uudet nettisivut, verkkokauppa ja tämä blogi. Tässä blogissani kerron meikkaajan työstä, teen meikkitutoriaaleja ja kertoilen tietysti Meikkistudion muistakin kuvioista. Tervetuloa mukaan, tehdään seuraavastakin puolesta vuodesta yhtä tapahtumarikas, paljon iloa ja naurua sisältävä työntäyteinen jakso. “Stick on board!” Live.Love.Laugh.  //ElinaK